Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
webbrowser σε φορμα
Καλημερα σε ολους.θα ηθελα πρωτα από όλα να ευχηθω και εγω από τη μερια μου τα καλύτερα για τον ιστοτοπο αυτόν που εχουμε την χαρα να μας φιλοξενει.ειναι μια πολύ σημαντικη προσπαθεια αγαπητε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ και ένα εξησου πολύ σημαντικο «βημα»για ολους τους ανθρωπους με γνωση η μη . Η ερωτηση που εχω για σημερα είναι η εξης. Σε μια φορμα εχω βαλει ένα στοιχειο ελεγχου activeX (ένα webbrowser).φαινετε όμως ότι το style γενικως του webbrowser δεν είναι σωστο,εννοω δηλ ότι για παραδειγμα τα buttons η τα radio παραπεμπουν σε απεικονιση προηγουμενων λειτουργικων συστηματων. Δεν ξερω αν εδώ θα πρεπει να βαλουμε δυο γραμμες κωδικα για να αποκαταστησουμε το ‘οπτικο’ του πραγματος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ……….. Γιωργος Πανος……. |
| |||
| |||
Re: webbrowser σε φορμα
Αγαπητέ φίλε Γιώργο καλημέρα! Στο αντικείμενο του WebBrowser δεν παρέχεται κάποια ρύθμιση για την εμφάνιση XP ή Vista styles χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα XP ή Vista styles δεν υποστηρίζονται! Αν για παράδειγμα μια ιστοσελίδα που θα φορτωθεί στο αντικείμενο του WebBrowser περιείχε το παρακάτω meta tag: Κώδικας: <META HTTP-EQUIV="MSThemeCompatible" CONTENT="Yes"> του εκάστοτε λειτουργικού συστήματος (MS Windows). Θεωρητικά, θα μπορούσαμε μέσω της VBA να προσθέσουμε την παραπάνω γραμμή στον κώδικά-Html του εγγράφου κάθε φορά που αυτό θα φορτωνόταν στον Webbrowser, όμως δεν θα το πρότεινα αφού τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο πολύπλοκα αν πχ. η ιστοσελίδα περιέχει Frames. Μια πιο απλή και αξιόπιστη λύση, είναι κατά τη φόρτωση της φόρμας (OnLoad) να εισάγουμε την "Explorer.exe" χρησιμοποιώντας τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: 'Στην κλάση της φόρμας που περιέχει τον Webbrowser κάτω από το _ Option Compare Database: Option Explicit Private Declare Function LoadLibrary Lib "kernel32" _ Alias "LoadLibraryA" ( _ ByVal lpLibFileName As String) As Long Private Declare Function FreeLibrary Lib "kernel32" ( _ ByVal hLibModule As Long) As Long Private ExlrorerModule As Long 'Στο συμβάν onload προσθέτουμε το παρακάτω: Private Sub Form_Load() ExlrorerModule = LoadLibrary("explorer.exe") End Sub 'Και στο συμβάν Close προσθέτουμε το παρακάτω Private Sub Form_Close() If ExlrorerModule Then FreeLibrary ExlrorerModule End Sub Φιλικά |
| |||
| |||
Re: webbrowser σε φορμα
η προταση-λυση σου για ακομη μια φορα εξαιρετικη. η γενικοτερη συμβολη σου σε τρεχοντα θεματα παντα τοσο σημαντικη. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φιλε μου ΤΑΣΟ....................... ;) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 20:23 |
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 10:08 |
Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-10-11 04:00 |
[ Active X Controls ] Buttons σε WebBrowser Object | Vangelis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-12-09 13:27 |
webbrowser και outlook σε φόρμα | atlasgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-06-09 21:02 |
Η ώρα είναι 08:19.