Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φίλτρο ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΟΛΑ
Είναι δυνατή σε ένα query ως κριτήρια να υπάρχει ‘YES’ OR ‘NO’ OR ‘ALL’; (Access 2010) Έχω ένα query και στο filed name “PAID“ data type “TEXT” ως κριτήριο χρησιμοποιώ τις λέξεις YES ή NO. [Enter Paid Yes=(Y) or No=(N)] Τώρα θα ήθελα εάν είναι δυνατό στο ίδιο query να χρησιμοποιήσω κάτι σαν το ακόλουθο κριτήριο ([Enter Paid Yes=(Y) or No=(N) or Like “*”) Ευχαριστώ για την βοήθειά σας. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αν κατάλαβα σωστά, θες όταν δεν δώσεις Yes ή Νο να έχεις προβολή όλων. Δοκίμασε τα εξής : Στη γραμμή criteria: Γράψε [Enter Paid Yes=(Y) or No=(N)] και στην επόμενη γραμμή Or: Like [Enter Paid Yes=(Y) or No=(N)] is Null Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Παράθεση:
Όχι δεν κάνει "is Null" διότι υπάρχει πάντα στην ταμπέλα ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Θέλω να εμφανίζονται και τα δύο στην απάντηση της ερωτήσεως. Για να καταλάβεις θα ήθελα να δω και τα πληρωμένα και τα απλήρωτα τιμολόγια. Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλησπέρα στην παρέα Δημήτρη, στη ΒΔ που επισυνάπτω υπάρχει μία άλλη πρόταση για την υλοποίηση του ζητούμενου. Στα κριτήρια έχω βάλει την έκφραση: Like "*" & [Enter Paid Yes=(Y) or No=(N) or Like “*”] & "*". Στην απάντηση πρέπει να δώσουμε : Y ή Ν ή * (μπορεί και κενό) για πάρουμε το σωστό υποσύνολο εγγραφών. Φιλικά/Γιώργος ΥΓ Είδα την απάντησή σου στο φίλο Νίκο μόλις ανέβασα την πρότασή μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 29-03-11 στις 17:17. Αιτία: Προσθήκη ΥΓ |
| |||
| |||
Αγαπητέ Γιώργο, Σε ευχαριστώ πολύ. Συγχαρητήρια το πρόβλημα λύθηκε.:lolol: |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Φίλτρο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-05-14 17:47 |
[Γενικά] Φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-09-12 17:30 |
[VBA] φίλτρο | manos77 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-10-11 00:31 |
[VBA] Φίλτρο | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-09-11 22:54 |
Φίλτρο | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-05-11 13:48 |
Η ώρα είναι 08:28.