Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή
καλημερα σε ολους Θα ηθελα να γίνετε αυτοματη εισαγωγη τιμης απο προηγουμενη εγγραφη ΑΛΛΑ οι τελευταιοι 3 αριθμοι να διαγραφονται. ΔΗΛ. Εχω ΑΒΓ-123 και θελω να βγαινει αυτοματα μονο το ΑΒΓ- στην επομενη εγγραφη κ.ο.κ Ευχαριστω πολυ |
| ||||
| ||||
Καλημέρα και χρόνια πολλά... Αγαπητέ, θες 'πέρασμα' - σε κάποιο [πεδίοΧ]- της τιμής που περιέχεται σε πεδίο της αμέσως προηγούμενης εγγραφής ή της τιμής που περιέχεται σε προηγούμενο πεδίο της ίδιας εγγραφής ; Να βοηθήσω θέλω / Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Γράψε στο προφιλ σου το όνομά σου. Δεν πειράζει και αν δεν είναι το πραγματικό σου. ... |
| |||
| |||
Χρονια πολλα Νίκο Θέλω το πέρασμα της τιμής που περιέχεται σε πεδίο της αμέσως προηγούμενης εγγραφής Ευχαριστώ Γρηγορης |
| ||||
| ||||
Γρηγόρη, έφτιαξα κάτι, αλλά θέλω από σένα να ανεβάσεις μια μικρή εφαρμογή (δείγμα), ώστε να φανεί το περιβάλλον στο οποίο εργάζεσαι. (κάνε συμπίεση πρίν το ανέβασμα!). Βλέποντας το προφιλ σου, είδα το "αρχάριος" και έχω υποψίες ότι αυτό που είχα κατά νου να ανεβάσω, δεν θα είναι η λύση που επιδιώκεις. Δεν είμαι συνεπής στους χρόνους που αφορούν το διάλογό μας, διότι δεν είμαι συνεχώς στο γραφείο μου... Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Αγαπητε Νικο Η εφαρμογη που δουλευω ειναι μεγαλη και δεν μπορω να το συμπιεσω και να το στειλω ( προσπαθησα ομως βγαινει μεγαλο αρχειο...) . Ομως εαν ανεβασεις αυτο που εχεις θα προσπαθησω να το προσαρμόσω οπως εχω κανει και με αλλα. Εγω εχω φτασει μεχρι να αντιγραφετε ολοκληρο το πεδιο με την εντολη : Me.controlname.DefaultValue = """"& Me.controlname & """"" Αυτο που θελω ειναι να αφαιρουνται τα 3 τελευταια ψηφια , στην περιπτωση μου αριθμοί. Δεν ξερω αν αυτο που ανεβασα σε βοηθησει . Το εχω τοποθετησει εκει και δουλευει Ευχαριστω για τον χρονο σου |
| ||||
| ||||
Χαίρομαι που γράφεις VBA ! Ελπίζω ότι θα προσαρμόσεις το δείγμα που ανεβάζω, όπως πρέπει για να κάνεις τη δουλειά σου. Μπορώ να σε δώσω κάθε πληροφορία για την μικρή εφαρμογή που ανεβάζω. Καλή συνέχεια Νίκος Δ. |
| |||
| |||
σου ανεβαζω συμπιεσμενο και split το αρχειο . Μετανομασε το aa2.zip σε aa.z01 |
| |||
| |||
Νικο Αποσυμπιεσε τα 2 αρχεια , τρεξε τα , κωδικος 2010 Αυτο που με ενδιαφερει ειναι το " ΚωδΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ" Ευχαριστω |
| |||
| |||
Aν το επιασα καλα ισως αυτο που επισυναπτω σε βολευει Φιλικα Δημητρης |
| |||
| |||
Δημητρη Αν σου ειναι ευκολο σε Access 2003 Ευχαριστω για την ανταποκριση |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Πεδίο που συμπληρώνεται αυτόματα αν υπάρχει η τιμή σε προηγούμενη εγγραφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-05-14 13:17 |
[ Πίνακες ] Αυτόματη εισαγωγή τιμής. | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-11-12 17:59 |
Επιστροφή στην προηγούμενη επιλεγμένη εγγραφή | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 03-04-12 18:45 |
Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-06-11 17:30 |
Εισαγωγή Τιμής απο Ένα πεδίο σε Άλλο | athigb | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-12-09 14:57 |
Η ώρα είναι 06:17.