Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Τελικά μετέτρεψα το αρχικό μου ερώτημα σε Συγκεντρωτικό και μπόρεσα στο συμβάν (με το κλικ) του κουμπιού να περάσω την φράση: ="[ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ]>=5 and [ΤΡΙΜΗΝΟ]='Α ΤΡΙΜΗΝΟ' and [SECTIONID]=" & [SECTIONID] οπότε η έκθεση τραβά απ' το ερώτημα τις ομαδοποιημένες εγγραφές με τις απουσίες μαθητών συγκεκριμένου τμήματος, συγκεκριμένου τριμήνου με πλήθος δικαιολογημένων τουλάχιστων 5. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα... Τάσος : τοποθετεί τα κριτήρια στις περιοχές της αναφοράς... Γιώργος : τοποθετεί τα κριτήρια στο άνοιγμα της αναφοράς ... Νίκος : τοποθετεί τα κριτήρια πριν το άνοιγμα ... Αυτά, για να βοηθηθούν όσοι ξεκινούν τώρα. Υστερολόγιο: Χρήστο σε παρακαλώ, ανέβασε τον πίνακα και το ερώτημα (χωρίς επίθετα) γιατί δεν καταλαβαίνω αυτό το "Συγκεντρωτικό" που αναφέρεις Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλημέρα Φίλε Τάσο, δεν ξέρω τι λάθος κάνω. Στη ΒΔ πρόσθεσα και την έκθεση «rptFormat» με τον κώδικα που προτείνεις, αλλά το φιλτράρισμα δε γίνεται. Επειδή έχω τη ελληνική access η επικόλληση του κώδικα δημιούργησε γενικές ρουτίνες (όχι συμβάντων) τις άφησα και πρόσθεσα τις αντίστοιχες διαδικασίες συμβάντων για ελληνική access, αλλά τίποτα .... Γιώργος |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Γιώργο μου. Τα συγκεκριμένα συμβάντα τρέχουν σε προβολή Προεπισκόπησης (Print Preview). Τα λέμε... Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Νίκο, δες το συγκεντρωτικό ερώτημα που μου ζήτησες. Σου στέλνω την ΒΔ. Στην κεντρική φόρμα που ανοίγει ακολούθησε: (Α1-Απουσίες-Συγκεντρωτικές καταστάσεις-Δικαιολογημένες Γ Τριμήνου) Τα ξαναλέμε... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
| |||
| |||
Γεια σας... Χρειάζομαι βοήθεια στο εξής Θέλω να έχω ένα κουμπί και με το που το πατώ να προσθέτει μια νέα εγγραφή ΑΛΛΑ οχι νέα-κενή! Να είναι ίδια με την ακριβώς προηγούμενη! (ώστε να κάνω μικροαλλαγές) |
| |||
| |||
Τελικά αυτό λέγεται διπλότυπη εγγραφή! :))
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Φίλτρο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-05-14 17:47 |
Φίλτρο σε έκθεση | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-10-12 07:39 |
[ Εκθέσεις ] Φίλτρο σε Έκθεση | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-07-11 15:55 |
Φίλτρο σε Έκθεση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 16-05-11 08:55 |
[ Εκθέσεις ] Δυναμικό φίλτρο σε έκθέση | fkonstas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 17-11-10 15:49 |
Η ώρα είναι 20:06.