Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] αναζητηση δεδομενων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-09-10, 20:42
Όνομα: Γιαννης
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Προεπιλογή αναζητηση δεδομενων

Καλησπερα σας
Ειμαι μελος εδω και λιγο καιρο αλλα τωρα χρειαζομαι βοηθεια
Εχω δημιουργησει μια εφαρμογη στο excel οπου διαχειριζομαι το μινι μαρκετ το οποιο εχω.
Εχω λοιπον περασει ολα μ τα προιοντα σε ενα φυλλο εργασιας με τα barcode και μεσω vlookup χτυπαω τα barcode και μ εμφανιζει το προιον την τιμη κτλ..η λιστα που περιεχει τα προιοντα ειναι της μορφης

barcode category item price προμηθευτης Πωληθεντα αγορασμενα υπαρχοντα

τωρα αυτο που θελω ειναι με καποιο τροπο μεσω μιας συναρτησης η και vba να μπορω να εμφανισω σε μια διαφορετικη λιστα ιδιας μορφης με την παραπανω ολα τα προιοντα που μου φερνει καποιος συγκεκριμενος προμηθευτης ( basilis )..

Σας ευχαριστω προκαταβολικα,τα συνχαρητηρια μ για το φορουμ..πολυ χρησιμο !
Γιαννης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-10, 21:52
Όνομα: Χρήστος Ελευθερίου
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Άρτεμις
Προεπιλογή

Γιαννη καλησπερα
Θα ηταν πιο ευκολο να ανεβασεις ενα δειγμα του αρχειου για να σε βοηθησουμε πιο ευκολα
και πιο γρηγορα δεν χρεια ζεται να περειχει αληιθνα δεδομενα. Παντως μια λυση που θα σου προτεινα ειναι να φιλτραρεις τα δεδομενα σου με βαση τον προμηθευτή.
Παντως αν μπορεις ανεβασε το δειγμα για να σε βοηθησουμε πιο γρηγορα

Χρήστος
Παλιά 06-09-10, 14:38
Όνομα: Γιαννης
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Προεπιλογή

Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο ..το φιλτραρισμα ηταν ακριβως οτι χρειαζομουν , αλλα δεν ειχα προσεξει οτι το excel το υποστηριζει! θα ηθελα καπως να δημιουργησω μια φορμα φιλτραρισματος στο μελλον για την εφαρμογη αλλα τωρα δεν εχω το χρονο να ασχοληθω ! οποτε οταν αρχισω να προσπαθω για να την φτιαξω θα ξερω που θα απευθυνθω ..

ευχαριστω πολυ!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Αναζήτηση δεδομένων gfevran Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 06-11-15 18:50
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση δεδομένων (Indirect tip) Spirosgr Excel - Tips & Tricks 0 28-03-15 00:10
[Πρότυπα] Αναζήτηση δεδομένων Spirosgr Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 14-04-14 00:30
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων nakosg Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 01-02-13 19:34
[Γενικά] Αναζήτηση δεδομένων από μαζικά βιβλία. kormos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 12-04-11 21:46

Η ώρα είναι 17:49.