Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλησπέρα.Σας ανεβάζω 1 αρχείο exel και αν μπορείτε πειτε μου πως θα το κανω να μου λεει απο κατω και στα πλαγια στο πράσινο ποσα κουτακια ειναι πρασινα και στο κοκκινο ποσα κουτακια ειναι κοκκινα.Γραφω τα κορνερ ομαδων και θελω να μου λεει ποσα under και ποσα over.Δειτε το λιγο.Ευχαριστω.
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο, αν κατάλαβα καλά, όταν ένα κελί έχει τιμή το πολύ 10 βάφεται πράσινο, ενώ αν έχει τουλάχιστον 11 κόκκινο. Αν ισχύει αυτό, αντί να μετρούμε χρώματα, μπορούμε να μετρούμε τιμές, που είναι ευκολότερο και γίνεται χωρίς κώδικα. Η συνάρτηση που κάνει την καταμέτρηση είναι η Countif(). Δες το 1ο φύλλο του συνημμένου. |
| |||
| |||
![]()
ναι αυτο ακριβως....ευχαριστω πολυ
|
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Τύπος Συνάρτησης | vangelis1964 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-10-15 18:44 |
[Συναρτήσεις] Τύπος συνάρτησης | vangelis1964 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 24-10-15 12:55 |
[Συναρτήσεις] Τύπος για σύγκριση τιμών | geronik | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-11-14 20:05 |
[Excel07] Τύπος για υπολογισμό διαίρεσης | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-11-14 11:31 |
[Συναρτήσεις] Ποιος τύπος | Γρηγορης 1991 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-09-12 11:11 |
Η ώρα είναι 13:05.