Ανανέωση ιστοσελίδας

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 13-10-16, 15:00
Όνομα: Σπύρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αντιγραφή φύλλου

Καλησπέρα
Είμαι περίπου ένα χρόνο στο forum και έχω μάθει αρκετά νέα πράγματα. Ήρθε η ώρα να ζητήσω και εγώ τη βοήθειά σας σχετικά με κάτι που δεν μπορώ να φτιάξω. Κάνοντας καταγραφή μακροεντολής και μερικές τροποποιήσεις έφτιαξα την παρακάτω μακροεντολή η οποία αντιγράφει ένα φύλλο και το μετονομάζει .
Sub ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ()
Range("B5").Select
Sheets("ΦΕ").Select
Sheets("ΦΕ").Copy AFTER:=Sheets(7)
Sheets("ΦΕ (2)").Select
Sheets("ΦΕ (2)").Name = ActiveCell
Range("A1").Select
End Sub
Το νέο όνομα είναι αυτό που περιέχει το κελί «B5». Στο αρχείο όμως μπορεί να υπάρχει φύλλο με το νέο όνομα. Αυτό που θέλω είναι πριν την αντιγραφή να ελέγχει εάν υπάρχει και να μου εμφανίζει ένα msgBox με μήνυμα ότι πρέπει πρώτα να διαγραφεί το υπάρχον φύλλο με το όνομα αυτό. Τέλος εάν είναι δυνατό το νέο φύλλο να είναι πάντα τελευταίο και όχι μετά το φύλλο 7. Χρησιμοποιώ το office 2016
Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] VBA - Πολλαπλή Αντιγραφή ΦΥΛΛΟΥ Excel ΕΛΕΝΙΤΣΑ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 20-03-15 14:15
[Γενικά] Δημιουργία Φύλλου xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 01-10-14 12:03
[Μορφοποίηση] Προστασία φύλλου από διαγραφή Gogosbmx Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 12-06-14 19:54
[Γενικά] Αντιγραφή φύλλου σε άλλο βιβλίο jimrenoir Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 20-05-12 21:29
[VBA] Αυτόματη αντιγραφή φύλλου Excel σε νέο βιβλίο Tasos Excel - Tips & Tricks 0 02-04-12 17:51

Η ώρα είναι 19:28.