Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Είμαι περίπου ένα χρόνο στο forum και έχω μάθει αρκετά νέα πράγματα. Ήρθε η ώρα να ζητήσω και εγώ τη βοήθειά σας σχετικά με κάτι που δεν μπορώ να φτιάξω. Κάνοντας καταγραφή μακροεντολής και μερικές τροποποιήσεις έφτιαξα την παρακάτω μακροεντολή η οποία αντιγράφει ένα φύλλο και το μετονομάζει . Sub ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ() Range("B5").Select Sheets("ΦΕ").Select Sheets("ΦΕ").Copy AFTER:=Sheets(7) Sheets("ΦΕ (2)").Select Sheets("ΦΕ (2)").Name = ActiveCell Range("A1").Select End Sub Το νέο όνομα είναι αυτό που περιέχει το κελί «B5». Στο αρχείο όμως μπορεί να υπάρχει φύλλο με το νέο όνομα. Αυτό που θέλω είναι πριν την αντιγραφή να ελέγχει εάν υπάρχει και να μου εμφανίζει ένα msgBox με μήνυμα ότι πρέπει πρώτα να διαγραφεί το υπάρχον φύλλο με το όνομα αυτό. Τέλος εάν είναι δυνατό το νέο φύλλο να είναι πάντα τελευταίο και όχι μετά το φύλλο 7. Χρησιμοποιώ το office 2016 Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] VBA - Πολλαπλή Αντιγραφή ΦΥΛΛΟΥ Excel | ΕΛΕΝΙΤΣΑ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 20-03-15 14:15 |
[Γενικά] Δημιουργία Φύλλου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 01-10-14 12:03 |
[Μορφοποίηση] Προστασία φύλλου από διαγραφή | Gogosbmx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-06-14 19:54 |
[Γενικά] Αντιγραφή φύλλου σε άλλο βιβλίο | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-05-12 21:29 |
[VBA] Αυτόματη αντιγραφή φύλλου Excel σε νέο βιβλίο | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-04-12 17:51 |
Η ώρα είναι 19:28.