Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] σχετικά με κατεστραμμένο αρχείο Excel (*.xlsm)

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-09-16, 21:28
Όνομα: Παναγιώτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Unhappy σχετικά με κατεστραμμένο αρχείο Excel (*.xlsm)

Καλησπέρα από τα φθινοπωρινά Κύθηρα σε όλους.
Δε μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Έχω το Excel 2010 το οποίο δε μπορώ να πω ότι το γνωρίζω καλά. Είμαι αυτοδίδακτος και κάθε μέρα μαθαίνω πράγματα. Τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί ενώ δημιουργώ αρκετά αρχεία για τη δουλειά μου το συγκεκριμένο δεν το έχω σε bakcup. Εχθές Κυριακή πρωί δούλεψα για τρεις ώρες χωρίς να το σώσω, κάποια στιγμή έκανα διάλειμμα και μετά από μια ώρα και κάτι αποφάσισα να κλείσω το pc που παρεπιμπτόντως ήταν ανοιχτό για 4 ημέρες. Πατώντας λοιπόν το save αυτό κόλλησε, δε θυμάμαι ακριβώς τις κινήσεις που έκανα, σίγουρα όμως δεν έγινε αποθήκευση, ή έτσι νομίζω. Το απόγευμα επιχείρησα να το ανοίξω πάλι μάταια όμως. Μου εμφανίζει το εξής: Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου "ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.xlsm" από το Excel, επειδή η μορφή αρχείου ή η επέκταση αρχείου δεν είναι έγκυρη. Βεβαιωθείτε ότι το αρχείο δεν έχει καταστραφεί και ότι η επέκταση του αρχείου ταιριάζει με τη μορφή του αρχείου. Δεν το ανοίγει καν. Έχω φτάσει σε απόγνωση, πήγε στράφι δουλειά 20 ημερών ή ξέρει κάποιος να με βοηθήσει να το ανακτήσω;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Ερώτηση σχετικά με το Excel! Help! Νικόλαος Μ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 25-01-16 10:21
[Συναρτήσεις] Αρχείο τιμών στο excel mantarinia Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 14-12-15 18:48
Μεταφορά πίνακα στο Excel *xlsm Λάμπρος Τ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 04-12-13 17:58
[Excel07] Βοήθεια με αρχείο Excel sotisanis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 14 13-10-13 21:45
ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL ΤΖΙΜΗΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 01-04-11 15:42

Η ώρα είναι 23:57.