σχετικά με κατεστραμμένο αρχείο Excel (*.xlsm)
Καλησπέρα από τα φθινοπωρινά Κύθηρα σε όλους.
Δε μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Έχω το Excel 2010 το οποίο δε μπορώ να πω ότι το γνωρίζω καλά. Είμαι αυτοδίδακτος και κάθε μέρα μαθαίνω πράγματα. Τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί ενώ δημιουργώ αρκετά αρχεία για τη δουλειά μου το συγκεκριμένο δεν το έχω σε bakcup. Εχθές Κυριακή πρωί δούλεψα για τρεις ώρες χωρίς να το σώσω, κάποια στιγμή έκανα διάλειμμα και μετά από μια ώρα και κάτι αποφάσισα να κλείσω το pc που παρεπιμπτόντως ήταν ανοιχτό για 4 ημέρες. Πατώντας λοιπόν το save αυτό κόλλησε, δε θυμάμαι ακριβώς τις κινήσεις που έκανα, σίγουρα όμως δεν έγινε αποθήκευση, ή έτσι νομίζω. Το απόγευμα επιχείρησα να το ανοίξω πάλι μάταια όμως. Μου εμφανίζει το εξής: Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου "ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.xlsm" από το Excel, επειδή η μορφή αρχείου ή η επέκταση αρχείου δεν είναι έγκυρη. Βεβαιωθείτε ότι το αρχείο δεν έχει καταστραφεί και ότι η επέκταση του αρχείου ταιριάζει με τη μορφή του αρχείου. Δεν το ανοίγει καν. Έχω φτάσει σε απόγνωση, πήγε στράφι δουλειά 20 ημερών ή ξέρει κάποιος να με βοηθήσει να το ανακτήσω;
|