Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα εχω φτιάξει καποιες στήλες ανα μήνα (με εσοδα και εξοδα πωλήσεων με την βοηθεια της αυτόματης αθροισης) τα συνολικά αποτελεσματα όλης της σεζόν εμφανιζοντε σε 2 κελιά , στο ενα οπως βλέπετε συνολικά εσοδα πωλήσεων στο κελί Ν 10 και τα εξοδα πωλήσεων στο κελί Ν 27. Αυτό που θέλω να κάνω ειναι με καποιο τρόπο ισως με την συναρτηση if αν ειναι όλα σωστα δηλαδή τα εσοδα υπερτερούν τα έξοδα το κελί Ν 10 να γινετε πράσινο ενώ αν τα έξοδα ειναι περισσότερα τότε να κοκκινίζουν και τα 2 αυτά κελιά θα μπορουσε καποιος να μου πει ποιες συναρτίσεις να χρησιμοποιήσω ? Ευχαριστώ. ![]() |
|
![]()
Μορφοποίηση υπό όρους. Εικόνα 1 έσοδα > έξοδα Εικόνα 2 έσοδα < έξοδα |
| |||
| |||
![]()
Eυχαριστώ πάρα πολύ!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημέρωση πεδίου true/false | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-05-15 11:49 |
βοήθεια με ερώτημα με πολλά checkBoxes = True | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-09-14 22:17 |
Συνάρτηση =NumToWords(NumberField, 0, False) | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-12-12 13:58 |
[Γενικά] Φίλτρο με TRUE,FALSE | Γρηγορης 1991 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 31 | 01-10-12 12:50 |
[Συναρτήσεις] true, false | DimitrisK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-01-10 05:52 |
Η ώρα είναι 22:16.