Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους, Η απορία μου είναι η εξής Σε ένα αρχείο έχω λίστα με τιμολόγια, μερικά από τα οποία θέλω να διαγράψω από την λίστα σύμφωνα με καποιους κανόνες οι οποίοι βρίσκονται καταγεγραμμένοι κωδικοποιημένοι σε αλλο αρχείο excel θα ήθελα μέσα απο μια μακροεντολή που θα διαβάζει το αρχείο με τους κανονες χωρίς να το ανοίξω να μου διαγραψει τα "περιττα" τιμολόγια για την αναφορά μου Για να πάω όμως στην ουσία του θέματος, δεν ξέρω πως μπορώ να να χρησιμοποιήσω κελια ή range κελιων χωρίς να ανοίξω το workbook που βρίσκονται. Αναλυτικότερα στο πρωτο αρχειο στήλη Α : Νο ΤΔΑ στήλη Β : Ορος πληρωμής, (γραμματια, επιταγες, μετρητα) στήλη Γ : ποσό σε € στο δευτερο αρχείο με τους κανόνες υπάρχει πίνακας κελι Α1 Οροι πληρωμής Β1 οριο αξίας κελι Α2 γραμμάτια Β2 150,00 € κελι Α3 επιταγές Β3 100,00 € κελι Α4 μετρητά Β4 0,00 € οποιο τιμολόγιο του πρώτου αρχείο έχει ένας απο τους συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής και μικρότερη αξία από όριο θα πρεπει να διαγραφεται. Ευχαριστώ, |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Ξεκαθάρισμα Βιβλίου εργασίας | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-09-16 22:07 |
[VBA] Συμπληρωση κελιων οριζοντια απο ευρος αριθμων | alexzio | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-05-14 18:23 |
[VBA] Ελαχιστοποίηση Βιβλίου Εργασίας | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-06-13 12:49 |
Διαδρομή βιβλίου / όνομα φύλλου εργασίας σε κελί. | Tasos | Κείμενο | 0 | 21-09-11 13:34 |
Η ώρα είναι 21:43.