Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε ολους , θα ήθελα την βοήθεια σας Φτιάχνω ενα excel για το γυμναστηριο μου το οποίο σε καθε πελατης μπορει να διαλέξει εως 3 αθληματα τα οποία καταχωρούνται σε 4 διαφορετικες στηλες αναλογα με την προτιμηση του Α B C D πελατης 1 ποδοσφαιρο μπασκετ τεννις πελατης 2 τεννις βολλευ μπασκετ δεν μπορώ να βρω πως βάζοντας κάποιο φιλτρο πχ τεννις θα μου εμφανιστούν και οι 2 πελατες γιατί βάζοντας ενα φιλτρο στην στηλη Β μου φαιρνει μονο τον 2 ενω στην στηλη D μονο τον 1 Ευχαριστώ εκ των προτερων για την βοήθεια σας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] φιλτραρισμα και επικολληση | katerina_ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-07-16 07:44 |
[Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 14:32 |
[ Υποφόρμες ] Βοήθεια με SQL και φιλτράρισμα αποτελεσμάτων | m0rf3as | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-09-12 20:18 |
[ Υποφόρμες ] Αυτόματο φιλτράρισμα | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-04-12 10:32 |
[ Ερωτήματα ] Φιλτράρισμα Ερωτήματος | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 28-10-10 12:27 |
Η ώρα είναι 10:38.