Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Χαιρετίζω τους συντονιστές και όλα τα μέλη του forum, πριν σας γράψω αυτές τις γραμμές είχα αφιερώσει ως αναγνώστης πολύ χρόνο μέχρι να αποφασίσω για την εγγραφή μου και σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε. απ' όσο έψαξα θεωρώ κατά τη γνώμη μου ότι είναι μακράν το καλύτερο forum. Και περνάω στην πρώτη μου ερώτηση, πως μπορώ σε μια περιοχή κελιών π.χ. Α1:G15 όπου καταχωρώ αριθμούς που αθροίζονται αν από λάθος πληκτρολογήσω χαρακτήρες να παίρνω μήνυμα λάθους. Ευχαριστώ για όποια απάντηση. |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο μπορείς να χρησιμοποιήσεις "Επικύρωση δεδομένων" για αυτό. Μάρκαρε την περιοχή που σε ενδιαφέρει. Δεδομένα>>Επικύρωση δεδομένων>>Επιτρεπόμενη καταχώρηση ..και ακολούθησε τα βήματα που σου προτείνονται |
| |||
| |||
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ Οδυσσέα
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Λάθος πράξεις | kantidenos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-09-13 11:26 |
[ Ερωτήματα ] Λάθος σε Dcount με iif | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-06-13 15:36 |
Πληκτρολόγηση σε πεδία | naxos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-10-12 18:45 |
[ Active X Controls ] Πληκτρολόγηση σε συνθετο πλαίσιο | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-03-12 15:25 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση αποτελεσμάτων κατά την πληκτρολόγηση αναζήτησης ονόματος | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 20:04 |
Η ώρα είναι 08:58.