Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ταξινόμηση
Καλησπέρα, Νιώθω άσχημα που τις τελευταίες μέρες ρωτάω συνεχώς. Η αλήθεια είναι ότι έχω ενθουσιαστεί με ένα πρόγραμμα που θέλω να δοκιμάσω τα αποτελέσματά του και δεν έχω τις γνώσεις για κάποια πράγματα. Θα ήθελα τα περιεχόμενα από φύλλο εργασίας με κελιά από A1 ως P1000 να μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω (σε άλλο φύλλο ίσως) μια ταξινομημένη λίστα (αλφαβητική) η οποία όμως να είναι σε μία ενιαία στήλη. Υπάρχει η περίπτωση η παραπάνω περιοχή κελιών να περιέχει αριθμούς και να θέλω να γίνει ταξινόμηση αύξουσα ή φθίνουσα πάλι με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή θέλω να ταξινομήσω μια περιοχή κελιών σε στήλη. Πείτε μου ότι υπάρχει τρόπος, έχω φτάσει κοντά στο τέλος και κόλλησα. Ευχαριστώ |
|
Με την OFFSET μαζεύεις την περιοχή σε στήλη και κατόπιν κάνεις ταξινόμιση όπως περιγράφω στο http://www.ms-office.gr/forum/excel-...nartiseis.html |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Ταξινόμηση | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-08-16 17:38 |
[Γενικά] Ταξινόμηση | comsup | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 13-04-13 18:25 |
Ταξινόμηση | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 22-02-11 12:19 |
[ Φόρμες ] Ταξινόμηση | alatis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-10-10 20:26 |
[Συναρτήσεις] Ταξινόμηση | skantzo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 26-09-10 23:39 |
Η ώρα είναι 06:24.