Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι μου γειά σας. Έχω να σας θέσω 2 ερωτήματα. 1ο Αν και ο τίτλος του θέματος είναι γνωστός δεν βρήκα κάτι ανάλογο. Λοιπόν Όπως θα δείτε και στα συνημμένα έχω 4 έγγραφα α) Βιβλίο Αγωγών ΤΑΚΤΙΚΗ-ΕΙΔΙΚΗ-ΕΡΓΑΤΙΚΗ, β) Βιβλίο Αγωγών ΕΚΟΥΣΙΑ, γ) Βιβλίο Αγωγών ΜΙΣΘ&ΑΠΑΛ και δ) STATISTIKA. Εγώ θέλω από τα 3 πρώτα έγγραφα (Βιβλία Αγωγών......) να παίρνω ορισμένες στήλες (π.χ Α_Α, Ημ. Κατάθεσης-όσα είναι με κόκκινο χρώμα-,δηλ. τις στήλες A,B,I,N,O,P,Q,R,V) και να επικολλούνται αυτόματα στο έγγραφο STATISTIKA στις αντίστοιχες στήλες. Όλα αυτά τα θέλω γιατί όταν θέλω να κάνω ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ να τα έχω όλα μαζί. 2ο Δεν ξέρω τι έκανα και στο excel όταν έγραφα σε μία στήλη (π.χ Α1) και ήθελα να πάω στην Α2 πάταγα το enter και πήγαινα, τώρα όταν πατάω enter με πάει στην διπλανή στήλη δηλ στην Β1. Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβετε τι ζητάω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Έγγραφα στην ουρά | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-08-14 15:14 |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων) | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-05-12 09:26 |
[Μορφοποίηση] Όμορφα έγγραφα | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-04-12 22:55 |
Μεταφορά δεδομένων | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-10-10 16:09 |
[ Εκθέσεις ] Άλλα έχω στην προεπισκόπιση και άλλα στην εκτύπωση!!! | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 19-07-10 00:29 |
Η ώρα είναι 07:07.