Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας για άλλη μια φορά Υπάρχει δυνατότητα να κάνω αντιγραφή δεδομένων κελιών απο το ένα φύλλο Α σε ένα φύλλο Γ στην στήλη Β και με κάποιο τρόπο να μου έρχονται στην στήλη Γ τα ίδια στοιχεία του φύλλου Β? Μπορεί να σας μπερδεύω με το ερώτημά μου γιαυτό σας ανεβάζω και ένα τυχαίο παράδειγμα. Ευχαριστώ πολύ Καλημέρα |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! Γιώργο, αν έχω καταλάβει σωστά το ζητούμενό σου, τότε μία απλή IF, κάνει την δουλειά πού θέλεις. Στο Φύλλο αποτελέσματα, στο C1, βάλε τον τύπο: =IF(B1='ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Α'!B1;'ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Β'!B1;"") Ελπίζω να σε καλύπτει, |
| |||
| |||
![]()
Λευτέρη μου έλυσες τα χέρια Είναι αυτό που ακριβώς θέλω Ευχαριστώ πολύ Χρόνια πολλά σε όλους Φιλικά Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] VBA - Αντιγραφή πολλών κελιών σε ένα. | spavlos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 27-09-17 10:05 |
[VBA] αυτόματη αντιγραφή περιεχομένου κελιών | Payne83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 26-07-16 14:46 |
[Γενικά] Αντιγραφή κελιών. | steliosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-03-16 20:01 |
[Excel07] Αντιγραφη κελιών σε νεο βιβλιο εργασιας | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-04-15 22:31 |
[VBA] Αντιγραφή κελιών μεταξύ Αρχείων | Zounds | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-01-15 17:18 |
Η ώρα είναι 00:40.