Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Μετατροπή κελιών στο Excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 18-11-11, 12:39
Όνομα: Σωκράτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Μετατροπή κελιών στο Excel

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα μια βοήθεια αλλά θεωρώ είναι λίγο δύσκολο,οπότε ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιονδήποτε ασχοληθεί έστω και ελάχιστα.

Έχω ένα αρχείο excel το οποίο έχει πάρα πολλά sheets μεσα στην μορφή που θα δείτε στο αρχείο. Όλα τα sheets έχουν ακριβώς την ίδια μορφή και τα κελιά είναι ακριβώς ίδια ως προσ την στήλη και την γραμμή. Αλλάζουν μόνο τα περιεχόμενα. Εγώ θέλω λοιπόν να πάρω ένα κελί το H5 και να το βάλω σε ένα καινούριο sheet και κάθετα δίπλα του όλα τα κελιά που έχει στο sheet 02.02, δηλαδή από το Ι5 έως ΑΒ5. θα το δείτε τι εννοώ στο sheet1 που έχω το παράδειγμα.

Αυτό το κάνουμε για όλα τα κελιά στην στήλη H. Δηλαδή παίρνουμε όλα τα κελιά της στήλης H και τα βάζουμε κάθετα ανάλογα με το πόσα κελιά έχουν στις στήλες δίπλα τους. Εδώ έχω κάνει ένα μικρό παράδειγμα.
Αυτό θέλω να γίνετε αυτόματα για όλα τα κελιά και για όλα τα sheets.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση πείτε μου.. Και πάλι ευχαριστώ.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls test.xls (119,5 KB, 41 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο ολογράφως στο Excel spyros_peiraias Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 28-06-19 19:57
[VBA] Μετατροπή κελιών απο text σε general format Βασίλης Καραχάλιος Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 30-10-16 18:54
[Excel07] Συμπλήρωση κελιών στο Excel George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 19-04-16 13:14
[ Ερωτήματα ] Μετατροπή κειμένου excel σε access νομισματικής αξίας docker Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 13-10-15 17:17
[Συναρτήσεις] Μετατροπή πεδίων κελιών σε ολογράφως στο excel iantonak Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 11-11-11 15:51

Η ώρα είναι 03:00.