Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλη την παρέα και πάλι ![]() Θα ήθελα για ακόμα μια φορά την βοήθειά σας σχετικά με έναν τρόπο που ψάχνω να βρώ (αν είναι εφικτό φυσικά) σχετικά με την αναζήτηση δεδομένων από βιβλία .xls που βρίσκονται σε ενα φάκελο που έχω δημιουργήσει μέσα στον C: Ποιο συγκεκριμένα έχω σε μια διαδρομή C:\wk δύο βιβλία Company1 , Company2 και θέλω από ένα τρίτο το οποίο θα περιέχει ένα φύλλο με όνομα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ή SEARCH να μπορώ να βγάζω τα αποτελέσματα αντλώντας τα δεδομένα από το συγκεκριμένο προορισμό που βρίσκονται τα αρχικά.. ![]() Πιστεύω να μην σας μπέρδεψα ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kormos : 10-04-11 στις 17:59. Αιτία: αλλαγή τίτλου θέματος |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Κωνσταντίνε! Μπορείς με τη μέθοδο Εισαγωγής εξωτερικών δεδομένων να συνδέσεις τα φύλλα που θέλεις από τα βιβλία Company1 και Company2 στο βιβλίο που θα περιέχει το φύλλο αναζήτησης. Έτσι θα έχεις πάντα ανανεωμένα δεδομένα (αναλόγως τις ρυθμίσεις που θα κάνεις) και θα μπορείς να τα επεξεργαστείς όπως θέλεις στο φύλλο Αναζήτηση. Ελπίζω να σε βοηθήσει η πρόταση μου για αρχή. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Τάσο σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου ![]() ![]() Το κοιτάω και επανέρχομαι... (αν και δεν το έχω ξανακάνει και νοίθω λίγο χαμένος ![]() |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Κωνσταντίνε! Με ποια έκδοση Excel έχεις σκοπό να προχωρήσεις στην Εισαγωγή Εξωτερικών δεδομένων; Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Έχω διαθέσιμο και το 2003 και το 2007 αν αυτό επειρεάζει όμως την μετέπειτα λειτουργία του τότε θα παραμείνω στην έκδοση 2003 (αν γίνεται) ![]() |
| ||||
| ||||
![]()
Κωνσταντίνε, η Εισαγωγή εξωτερικών δεδομένων από *.xls ( όχι *.xls* ) μπορεί φυσικά να γίνει με Excel 2003. Στο παράδειγμα που επισυνάπτω υπάρχουν 3 αρχεία με τα ονόματα!
τα αρχεία Company1.xls και Company2.xls θα πρέπει να αντιγραφούν στη διαδρομή: C:\. Αφού αντιγράψεις τα παραπάνω αρχεία, άνοιξε το ImportBook.xls ( αντίγραψε το όπου θέλεις ) και δες τις επεξηγήσεις. Καλή συνέχεια! Τάσος
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Σε υπερευχαριστω για την ανταποκριση και την βοηθεια!!! Το κοιταω και ενημερωνω Τασο ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Συγχώνευση δεδομένων από πολλά βιβλία | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 07-08-14 22:35 |
[Γενικά] Αλλαγή τιμών μαζικά | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 14-04-14 01:22 |
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων από πολλά βιβλία σε ένα | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-01-14 15:47 |
Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 11:18 |
Η ώρα είναι 08:14.