![]() |
ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ή ΕΚΘΕΣΗΣ 1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους σας Χρειάζομαι την βοήθειά σας Πως μπορώ με την χρήση σύνθετου πλαισίου να επιλέξω να εμφανίζονται όσες φόρμες ή εκθέσεις θέλω ? Σας στέλνω μια βάση για να γίνω πιο κατανοητή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αλεξάνδρα |
1 Συνημμένο(α) Αλεξάνδρα, καλησπέρα. Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο, ελπίζω να είναι αυτό που θές Φιλικά, Μάρω |
Καλησπέρα! Μάρω, δεν υπονοώ κάτι για τη λύση σου όμως θεωρώ πως έχω μια πιο ευέλικτη λύση :blush: της οποίας ο κώδικας φαίνεται παρακάτω: Κώδικας: Private Sub cboMyObjects_AfterUpdate() Φιλικά, Γιάννης |
Αγαπητέ Γιάννη, μην ανησυχείς δεν παρεξηγούμε, άλλωστε ξέρω οτι οι γνώσεις μου στην Access είναι απλά καλές, και χαίρομαι έστω και αν βρίσκω τη λύση μέσω Λαμίας ;) Σε όλα τα ερωτήματα υπάρχουν πολλές απαντήσεις και δεν με ενοχλεί καθόλου να υπάρχει κάποια καλύτερη λύση από τη δική μου. Φιλικά, Μάρω |
Καλησπέρα Μάρω και Γιάννη και σε όλο το forum Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας ειλικρινά Φιλικά Αλεξάνδρα |
Η ώρα είναι 22:07. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.