Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ACCES 2010
Καλησπέρα Σέ εφαρμογή ACCESS δεν ξέρα την χρονολογία πού είναι γραμμένη. βλέπων στο αρχικό μενού της προκειμένου για εισαγωγή σέ κλάδο π.χ. Πελάτες εχει έναν ανθρωπολ. για SAVE Μια ντισκέττα. Παρακαλώ πολύ πού μπορώ να βρω αυτές τις φωτογραφίες. Ευχαριστώ πολύ Νίκος Αγαλόπουλος |
| |||
| |||
Νίκο καλησπέρα, εγώ βάζω στο google την αναζήτηση save icon. Αποθηκεύω την εικόνα που θέλω σε μορφή *.png. Στην φόρμα που θέλω πάω στην σχεδίαση και πατώ εισαγωγή εικόνας. Με δεξί κλικ στο φύλλο ιδιοτήτων της δίνω όνομα cmdSave και βάζω το αντίστοιχο συμβάν στο κλικ Private Sub cmdSave_Click() DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord End Sub Ελπίζω να βοήθησα, Μάρω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Προβολή σχεδίασης με συνδυασμό κουμπιών | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-05-18 23:48 |
Φωτογραφίες σε κουμπιά - εντολές | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-02-17 09:41 |
[Excel07] Βοήθεια με φωτογραφίες μέσα σε Excel | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 29-10-13 21:17 |
[Excel07] Εισαγωγή κουμπιών για συνδεση φύλλων εργασίας | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-03-13 14:49 |
Office 2010 | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-05-11 09:09 |
Η ώρα είναι 19:44.