Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, έχω μία φόρμα "Πίνακας Επιλογών" και άλλη μία "ΕΤΑΙΡΙΑ" ΄ Θέλω όταν είμαι στην 1η φόρμα να πατάω F5 και αφού κλείσει να μου ανοίξει την 2η φόρμα η οποία με την σειρά της όταν κλείσει να μου ξαναανοίξει την 1ή Τι κάνω λάθος???? ![]() Στη φόρμα Πίνακας Επιλογών έχω Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer) Const conKey_F5 = &H74 ' F5 Key constant Select Case KeyCode Case conKey_F5 DoCmd.Close DoCmd.OpenForm "ΕΤΑΙΡΙΑ" KeyCode = 0 Case Else End Select If KeyCode = Asc("L") And Shift = 2 Then Beep: Beep: Beep: Beep End If If KeyCode = 76 And Shift = 1 Then DoCmd.OpenForm "ΕΤΑΙΡΙΑ" End Sub Στην φόρμα ΕΤΑΙΡΙΑ έχω Private Sub Form_Close() DoCmd.OpenForm "Πίνακας επιλογών" End Sub Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer) If KeyCode = 27 Then DoCmd.Close End Sub Ευχαριστώ, Μάρω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] άνοιγμα φόρμας με υποφόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-09-14 15:24 |
[ Φόρμες ] Άνοιγμα Φόρμας ή Έκθεσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-04-14 18:52 |
[VBA] Κωδικας VBA για άνοιγμα φόρμας | ΘΟΔΩΡΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-02-12 23:37 |
Άνοιγμα συγκεκριμένης φορμας | alfamesitiki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-01-12 17:53 |
[ Φόρμες ] ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΟΡΜΑΣ | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-03-10 14:01 |
Η ώρα είναι 17:13.