Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Text wrapping
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα ! Εχω καποιες συγκεκριμενες μικρες αποριες σχετικα με την access 07 : 1. Εχω φτιαξει πινακες με δεδομενα – ερωτηματα (queries) τα οποια περιεχουν συναρτησεις VBA και βγαζουν καποια αποτελεσματα .. στην συνεχεια εχω ερωτηματα sql που χρησιμοποιω απλες “where” για φιλτραρισμα και αυτα τα sql τα καλω σε report .. ομως οι αρχικοι πινακες περιεχουν αρχεια memo (υπομνηματα) στα ρεπορτ λοιπον δεν μπορω να κανω text wrapping μου κοβει το memo (cangrow..κτλ ειναι στο “yes” ) 2. Θελω να κρυψω ολα τα μενου που εχει η access (τα παντα ολα..:) και να εμφανιζεται μονο η αρχικη φορμα μολις ανοιγεις το αρχειο και μετα με κουμπια να της δινω αλλες εντολες για ανοιγμα εκθεσης κτλ .. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα με γλυτωσει απο ωρες ψαξιματος ακομα .. ευχαριστω γιωργος ! |
| ||||
| ||||
Φιλε Γιωργο καλως ηρθες στο φορουμ. Για την ερωτηση 2 δινεις τις εξης εντολες και τα κρυβεις ολα: CurrentDb.Properties("StartUpShowDBWindow") = False DoCmd.ShowToolbar "Ribbon", acToolbarNo Οσο για την Ερωτηση 1 δεν καταλαβα τι ακριβως θες να κανεις. Καλη συνεχεια...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο Ένα πολύ ωραίο κώδικα για να κρύψεις την access εχει ανεβασει ο Τασσος εδώ.. εγω προσωπικα τον δουλευώ σε adp ομως..! Αλλα τον έχει ανεβάσει και σε mdb.. Γιώργος |
| |||
| |||
παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον !! σορρυ για την καθυστερηση στο μυνημα μου αλλα ελειπα ! φιλε μου Τολη, θα μπορουσες λιγο να μου εξηγησεις πως θα χρησιμοποιησω αυτη την εντολη ! με ποιο τροπο θα την εισαγω ?? sql?? macro ?? (δεν ξερω καλα ειμαι στο ψαξιμο ακομα ! ) οσο για το text wrap το προβλημα ειναι οτι στο report εχω βαλει ενα "list box" μεσα στο οποιο καλω ενα απλο sql (select ... from... where) για να μου εμφανιζει κατι κειμενα που θελω ! τα κειμενα στον πινακα ομως ειναι σε μορφη memo (πολυ πανω απο 250 χαρακτηρες) .Οταν τα καλω λοιπον στο report δεν μπορω να κανω το text wraping . ευχαριστω παιδια για την βοηθεια ! |
| ||||
| ||||
Ο Κωδικας αυτος: CurrentDb.Properties("StartUpShowDBWindow") = False DoCmd.ShowToolbar "Ribbon", acToolbarNo θα ειναι "πισω" απο την αρχικη σου φορμα. Θα εκτελειται δηλαδη οταν ανοιγει η Β.Δ. σου. Βαλε τον στο "Ανοιγμα" της φορμας. Τωρα οσο για τa "Memo Fields" αυτα δυστυχως δεν ειναι ευελικτα στην διαμορφωση.
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Μετατροπή κελιών απο text σε general format | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-10-16 19:54 |
Διαγραφή Text File μέσω vba | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 19-03-16 17:58 |
Έλεγχος εάν υπάρχει ο αριθμός στο text file | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 02-03-16 11:31 |
[ Συναρτήσεις ] ΕΝΩΣΗ TEXT BOX | asarigiannis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-07-14 17:42 |
Ερώτημα μετάφρασης text σε αριθμό μήδεν ( 0 ) | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-02-14 06:09 |
Η ώρα είναι 06:30.