Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και εύχομαι ολόψυχα Καλό Πάσχα, Το θέμα μου είναι απλό αλλά εκτός δικής μου εμβέλειας γνώσεων. Έχω μια φόρμα η οποία περιλαμβάνει μια υποφόρμα (σε σχέση ένα προς πολλά). Στην υποφόρμα υπάρχουν άλλες 7 φόρμες που είναι κρυμμένες οι οποίες παίρνουν δεδομένα η κάθε μια ξεχωριστά και απο το δικό της ερώτημα. Προσπαθώ να αθροίσω τα πεδία απο τις 7 κρυμμένες υποφόρμες (που είναι όπως ανάφερα στην κυρίως υποφόρμα) αλλά δυστυχώς εφόσον σε οποιαδήποτε αππο τις 7 κρυμμένες φόρμες δεν υπάρχουν δεδομένα ή είναι κενό το συγκεκριμένο πεδίο που προπαθώ να αθροίσω, λαμβάνω "error" Παράδειγμα: =nz([subfrmDietPlanDetails].[Form]![subfrmMeal1].[Form]![CalciumCaTotal];0)+nz([subfrmDietPlanDetails].[Form]![subfrmMeal2].[Form]![CalciumCaTotal];0)+nz([subfrmDietPlanDetails].[Form]![subfrmMeal3].[Form]![CalciumCaTotal];0) εάν σε οποιαδήποτε υποφόρμα δεν υπάρχει τιμή στο πεδίο [CalciumCaTotal] τότε μου δίνει error. Θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να βοηθήσετε. Ευχαριστώ εκ προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Υποφόρμες ] Πρόβλημα με υποφόρμα | giorgos_ad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-05-15 19:04 |
Φίλτρα σε υποφόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-01-14 23:32 |
[ Φόρμες ] dlookup σε υποφόρμα | gianast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-10-12 06:24 |
Πίνακας σε υποφόρμα | nafnaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-10-12 20:36 |
Αντιγραφή εγγραφής από υποφόρμα σε υποφόρμα | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-08-12 15:32 |
Η ώρα είναι 06:52.