Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Αγαπητοί φίλοι γειά σας και πάλι, Εξαιτίας της απειρίας μου σε κώδικα Vba χρειάζομαι και πάι την βοήθεια σας. Προσπαθώ (αλλά μάταια) να γραψω ένα κώδικα με το Select Case Yes/No (τον οποίο ομολογώ πως αντέγραψα απο μια άλλη βάση) αλλά κάτι κάνω λάθος και δεν δουλεύει. Συγκεκριμένα έγραψα: Private Sub cmdDelete_Click() Result = MsgBox("Μήνυμα 1?", vbYesNo) Select Case Result Case vbYes DoCmd.SetWarnings False DoCmd.OpenQuery "qAppentNewFood" DoCmd.SetWarnings True MsgBox "Μύνημα επιβεβαίωσης", vbInformation, "Επιτυχώς" Me.Form.Refresh Case vbNo DoCmd.CancelEvent End Select End Sub Κτυπά συνεχώς όταν και εφόσον τρέξει ο κώδικας και μου υποδεικνύει το πρώτο σκελος (που σημειώνω με κόκκινο) Ευχαριστώ εκ προτέρων (επισυνάπτω το μήνυμα που λαμβάνω απο την Vba) |
|
![]()
Το Μήνυμα σφάλματος, λέει ότι δεν έχει δηλωθεί κάποια μεταβλητή. Δήλωσε την Result As VbMsgBoxResult. Συμπληρωματικά να πούμε το εξής: Προφανώς, θέλεις με κάποιο msgbox Yes/No, να παίρνεις κατά περίπτωση, κάποια αποτελέσματα. Καλύτερα, να μην χρησιμοποιήσεις, ούτε μεταβλητή, ούτε Select case. Κώδικας: If MsgBox("Το κείμενό σας!", vbYesNo Or vbQuestion, "Ο Τίτλος σας!") = vbYes Then 'Τι θα κάνει στο Yes MsgBox "Το κείμενό σας!", vbInformation, "Ο Τίτλος σας!" Else 'Τι θα κάνει στο No End If |
| |||
| |||
![]()
Σπύρο καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, Μια χαρά είμαστε, δοκίμασα με τον κώδικα με το IF και δούλεψε ακριβώς όπως θα ήθελα. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά φίλε. |
|
![]()
Να 'σαι καλά. Ευχαριστώ κι εγώ! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Πρόβλημα σε κώδικα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-03-16 17:43 |
Πρόβλημα σε κώδικα vba | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-10-15 16:05 |
Πρόβλημα με κώδικα VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 08-10-14 16:04 |
Χρησιμοποιώντας την case | thanosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-13 06:54 |
Πρόβλημα σε κώδικα | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-05-11 14:50 |
Η ώρα είναι 05:02.