Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι βοήθεια . Στην επισυναπτόμενη βάση στην «Φόρμα1» θέλω : 1. να εμφανίζονται τα ποσά στα πεδία «test1money» (που έχω βάλει δοκιμαστικά και είναι 1 € ) & «test2money» (που είναι 2€) μόνο όταν τσεκάρω τα πεδία «test1» (ναι/όχι) & «test2»(ναι/όχι). 2.το άθροισμα του test1money & «test2money» να εμφανίζεται στο πεδίο «total»(δηλαδή 1€+2€=3€). Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ . Ευχαριστώ Δημήτρης. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη, δες μια πρόταση, για access 2007 και νεότερη, στην επισυναπτόμενη ΒΔ. Στην πρόταση χρησιμοποιείται μορφοποίηση υπό όρους και ένα υπολογιζόμενο πεδίο. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
(Μήπως θα μπορούσες να μου το ξαναστείλεις σε τύπο αποθήκευσης access 2007 γιατί παίρνω μήνυμα προειδοποίησης συμβατότητας όταν θέλω να ανοίξω τον πίνακα). |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη, η access 2007 δεν υποστηρίζει στους πίνακες υπολογιζόμενα πεδία. Το αρχείο που επισυνάπτω κάνει την ίδια δουλειά με το προηγούμενο και είναι κατάλληλο για access 2007, επειδή δε χρησιμοποιεί υπολογιζόμενα πεδία. Κατά λάθος στο προηγούμενο μήνυμα γράφω ότι η λύση μπορεί να εφαρμοστεί και σε access 2007. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] αυτόματο άρθροισμα | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 13-03-15 17:08 |
Πρόβλημα με αυτόματο formatting σε φόρμες | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-11-14 09:23 |
[VBA] Αυτόματο μήνυμα | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-04-12 13:21 |
[ Υποφόρμες ] Αυτόματο φιλτράρισμα | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-04-12 10:32 |
ΑΥΤΟΜΑΤΟ BACKUP | leopet | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-12-10 19:27 |
Η ώρα είναι 09:59.