Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλησπέρα παιδιά! Καλησπερα σε όλα τα παιδιά του forum. χρειάζομαι μια βοήθεια γιατί κυριολεκτικά έχει πάρει φωτιά ο κώλος μου. Έχω 2 πίνακες. Ο πρώτος (πίνακας1) έχει τα στοιχεία ασθενών ενός νοσοκομείου και έχει πρωτεύον κλειδί το ΑΜΚΑ τους. Ο δεύτερος πίνακας (πίνακας 2) έχει το ΑΜΚΑ σαν πρωτεύον κλειδί και κάποια οικονομικά στοιχεία του πελάτη (χρεώσεις,πιστώσεις κλπ). το πρόβλημα μου είναι το εξής. Θέλω όταν περνάω μια εγγραφή στον πίνακα 1 να δημιουργείται και μια εγγραφή στον πίνακα 2 με το ΑΜΚΑ του ασθενή ώστε να μην καταχωρώ τις εγγραφές 2 φορές. Οι 2 πίνακες έχουν σχέση ένα προς ένα. Υπάρχει κάποια λύση σε microsoft access interface για απο sql δύσκολα τα πράγματα. χίλια ευχαριστώ προκαταβολικά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση πινάκων από Φόρμα | pkelgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-02-16 14:28 |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση πινάκων από φόρμα | pixelman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-11-15 10:27 |
Ενημέρωση πινάκων | rmaria | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 01-02-14 01:04 |
Ενημέρωση πινάκων από φόρμα | pkelgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-14 14:39 |
ενημερωση πινακων απο σκανερ | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-02-10 20:08 |
Η ώρα είναι 13:56.