Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους, όσες φορές χρειάστηκα βοήθεια εδώ κατάφερα να λύσω το πρόβλημά μου. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι να βρω τον τρόπο να αφαιρέσω πεδία που περιέχουν ώρες. Οι μορφές τους είναι σύντομη ώρα με μάσκα εισαγωγής σύντομη ώρα (ωω:λλ). Η απλή αφαίρεση γίνεται. Τα πεδία λέγονται ΑΠΟ και ΕΩΣ. Κάνοντας την πράξη ΕΩΣ-ΑΠΟ εμφανίζει τη διαφορά ωρών. Όταν όμως το πεδίο ΕΩΣ ξεπερνά το 24ωρο (πχ 02:00) εμφανίζει πολύ περισσότερες ώρες σαν να κάνει ολόκληρο κύκλο (πχ 23:00 ως 01:00 που θέλω να εμφανίζει 2, εμφανίζει 22). Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δημήτρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη comsup : 12-02-13 στις 12:50. |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας, ανέβασα το αρχείο μου, μήπως κάποιος ξέρει να βοηθήσει
|
| |||
| |||
![]()
Καλό μεσημέρι στο forum. Δημήτρη, Παρατηρώντας τον πίνακα,"ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ", της βάσης σου βλέπω ότι έχεις εκτός των άλλλων πεδίων και τα "από" και "έως" με τύπο ημερομηνίας και μορφή hh:mm και το πεδίο "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" με τύπο και μορφή ημερομηνίας. Θα μπορούσες στα πεδία "ΑΠΟ" και "ΕΩΣ" να περνάς την ημερομηνία και την ώρα και με ένα query να παίρνεις την διαφορά π.χ. ΑΠΟ 01/03/2013 23:00, ΕΩΣ 02/03/2013 02:00 στο query dia:format([ΕΩΣ]-[ΑΠΟ];"hh:mm") αυτό έχει αποτέλεσμα 03:00 ελπίζω να σε βοήθησα |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τα πεδία Ημερομηνια ειναι συνδεδεμενα με την μητρικη φορμα και παίρνουν πληροφορίες από αυτή. Δεν εισάγω ημερομηνία. Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγραψες για query, αλλά δεν φτάνουν οι γνώσεις μου να φτιάξω κάτι τέτοιο ή δεν κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς. Αν σου είναι εύκολο πες μου για τα πεδία ΑΠΟ και ΕΩΣ πως μπορεί να γίνει. Ή προτείνεις να συγκρίνεται πακέτο και η ημερομηνία ωστε να βγαίνει σωστό αποτέλεσμα; Θα ήθελα πάντως να γίνεται η πράξη διαφοράς ωρών μεμονωμένα. Αν κατάλαβες τι θέλω να κάνω, όποια λυση μπορείς να προτείνεις θα βοηθήσει. Ευχαριστώωωωωωωω |
| |||
| |||
![]()
Την καλημέρα μου στο forum. Δημήτρη, ανεβάζω την βάση σου, με αλλαγές στην φόρμα 'ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ' και στην subform ''εργαζόμενοι". 01. Θέλω να δεις τον κώδικα στα πεδία με όνομα time_from και time_to. 02. Όπως έχει δομήση την φόρμα 'ΗΜΕΡΟΡΟΛΟΓΙΟ', αν έχεις βάρδια 22:00 με 06:00 θα έχεις πρόβλημα, γιατί έχεις μια ημερομηνία ενώ η συγκεκριμένη βάρδια είναι π.χ. από 01-03-2013 22:00 έως 02-03-2013 06:00. ελπίζω να σε βοήθησα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Συνάρτηση για δυο ώρες απόσταση από ένα γεγονός | komhs | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-06-16 09:06 |
[Συναρτήσεις] Ωρες εργασίας | crc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-03-16 13:57 |
[Συναρτήσεις] Τυχαίες Ωρες | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-03-16 22:20 |
Αφαίρεση ωρών και μετατροπή υπολοίπου σε ημέρες ώρες. | kosta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-07-15 16:42 |
Ενημέρωση Unbound με ώρες ραντεβού | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 25-06-15 12:58 |
Η ώρα είναι 22:07.