Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναβάθμιση εφαρμογής σε Access
Εχω κάνει μία εφαρμογή σε access. Υπάρχει τρόπος να κάνω αναβάθμιση της εφαρμογής χωρίς να πειράξω τα δεδομένα των πινάκων; Δηλαδή την έχει κάποιος την εφαρμογή και την δουλεύει. Εχει μέσα καταχωρήσεις στους πίνακες. Στο μεταξύ εγω έχω ετοιμάσει μια βελτιωμένη έκδοση. Πως μπορώ να περάσω την νέα έκδοση χωρίς να πειραχτούν τα δεδομένα της παλιάς εφαρμογής. Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Την εφαρμογή -αυτή που ήδη βρίσκεται υπό χρήση- την έχεις ενιαία ή χωρισμένη σε κώδικα και πίνακες ; Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλημέρα , η εφαρμογή έχει μέσα πίνακες , ερωτήματα , φόρμες και αρκετό κώδικα. |
| |||
| |||
Παράθεση:
Διονύση, 1. Δημιούργησε μια νέα Data Base ίδιας έκδοσης με αυτήν της εφαρμογής 2. Άνοιξε την καινούργια DB και κάνε εισαγωγή τους πίνακες, από την DB της εφαρμογής 3. Σβήσε από την DB της εφαρμογής τους πίνακες και μετά κάνε Link τους πίνακες στην DB της εφαρμογής απο την καινούργια DB. ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΥΛΑΣ ΩΣ 'ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ' ΤΗΝ DB ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. δηλ. κάνε την κάπου copy paste, βασικά σε κάποιον άλλο φάκελο δυό τρις φορές. Ο 'διάολος' έχει πολά ποδάρια. |
| |||
| |||
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ , ωστόσο ψάχνω για κάτι πιο αυτοματοποιημένο.
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Διαίρεσε την εφαρμογή σε κώδικα και πίνακες. Στον κώδικα κάνε όσες αλλαγές θέλεις και ανεξάρτητα με αυτές, να 'βλέπεις' κάθε φορά που αναβαθμίζεις τον κώδικα, τους ίδιους πίνακες. Πίστεψέ με, αυτή την τεχνική ακολουθώ και στις δικές μου δουλειές. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απλή παρακολούθηση Εφαρμογής Access | Tasos | Access - Tips & Tricks | 1 | 14-04-21 20:53 |
[ Ασφάλεια] Update εφαρμογής ACCESS μέσω Internet | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-06-15 03:29 |
[ Ασφάλεια] Αναβάθμιση σε SQL | SOELLICHA | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 23-11-11 11:11 |
Απενεργοποίηση μακροεντολής με την εκκίνηση μιας εφαρμογής σε Access 2003, 2007 | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-11-11 22:51 |
Η ώρα είναι 08:26.