Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Πρόβλημα με βάση δεδομένων
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας σε μια προσπάθεια που κάνω χρησιμοποιόντας την βάση AccAbsences_Updated που είχε ανεβάσει η ομάδα υποστήριξης του φόρουμ , και την οποία προσπαθώ να "προσαρμόσω" σε μια ανάγκη που πρόσφατα προέκυψε στη δουλειά μου. Συγκεκριμένα επειδή πρέπει πλέον να καταχωρώ όλα τα καύσιμα που μπαίνουν στα οχήματα του γραφείου, δημιούργησα βήμα-βήμα μια νέα βάση, θεωρώ στα πρώτυπα της παραπάνω βάσης, την οποία "παλεύω" από χθές το βράδυ (την έχω σβήσει και την έχω ξαναγράψει δυο τρείς φορές) πλην όμως ότι και να κάνω δεν μπορώ να την ολοκληρώσω . Τώρα είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι στις εντολές που μου ξεφεύγει αλλά δεν μπορώ να βρώ τι ... Παράκληση...την ανεβάζω μαζί με μία εικόνα του τι θέλω να κάνω , αν μπορεί και θέλει κάποιος να την "ψάξει"... και να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας Δημήτρης Υ.Γ Φοβάμαι ότι έχει να κάνει με το ερώτημα και την έκθεση που προσπάθησα να "γράψω".... |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Έχεις μια κύρια (Parent) φόρμα και μια δευτερεύουσα (Sub). Για να συνδεθούν οι δυο φόρμες πρέπει να έχουν κοινό πεδίο. Τέτοιο πεδίο ΔΕΝ υπάρχει.
Με εκτίμηση Νίκος Δ. ΥΣτερολόγιο: Το ερώτημα διέγραψέ το. Δούλεψε με νέο ερώτημα στο οποίο οι πίνακες θα συνδέονται όπως προανέφερα. |
| ||||
| ||||
Αγαπητέ Νίκο , καλησπέρα . Δεν έχω λόγια να σ' ευχαριστήσω για την λύση που μου έδωσες , και την οποία προσάρμοσα αμέσως στην βάση μου, πιστεύω σύμφωνα με τις οδηγίες σου . Όλα "δούλεψαν" άψογα. Στη πορεία βέβαια μου προέκυψαν κάποιες ..."νέες ιδέες" , αλλά τις άφησα στην άκρη προς το παρόν για να τις "μελετήσω" αργότερα.. Εκεί όμως που θα ήθελα λίγη βήθεια ακόμα αν δε σου γίνομαι βάρος, είναι στο σημείο με τις εντολές προεπισκόπησης των εγγραφών . Συγκεκριμένα στην βασική φόρμα έχω μια εντολή προεπισκόπησης την οποία θέλω πατώντας σε ένα αριθμό οχήματος να μου δείχνει ΜΟΝΟ του συγκεκριμένου οχήματος τις εγγραφές που έχω συμπληρώσει ... Για να καταλάβεις τι εννοώ ανεβάζω την νέα βάση ... στην οποία έχω προσθέσει σε τρία σημεία τέτοια εντολή και οι οποίες μου δίνουν όλες το ίδιο αποτέλεσμα . Δε λέω είναι χρήσιμη η εντολή εκτύπωσης όλων των εγγραφών που αφορούν όλα τα οχήματα , θα ήθελα όμως να δώ και πως μπορώ να εμφανίζω τις εγγραφές και για κάθε ένα ξεχωριστά τα οχήματα. Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου . Δημήτρης |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Διέγραψε τον κώδικα που αφορά το κουμπί της προεπισκόπισης των εκθέσεων και πέρασε το τμήμα : Κώδικας: Private Sub Εντολή12_Click() If IsNull(Me.ΑριθμόςΚυκλοφορίας) Then Exit Sub DoCmd.OpenReport "gazoil1", acPreview, , "ΑριθμόςΚυκλοφορίας = '" & Me.ΑριθμόςΚυκλοφορίας & "'" End Sub Υστερολόγιο: Κάποια υπηρεσία να δίνει και σε μας τους εκπ/κούς μερικά λιτρα βενζίνη ; Με εκτίμηση Νίκος Δ |
| ||||
| ||||
Φίλε Νίκο σε υπερ-ευχαριστώ ... Ειλικρινά με βοήθησες πάρα πολύ. Πραγματικά ήταν αυτό που ήθελα να κάνω . Νά σαι πάντα καλά .. Καλό βράδυ ... και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σου Δημήτρης |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Για Βενζίνη ούτε λέξη ! Μήπως κανένα ..."αντικριστό" ; Αστειεύομαι... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| ||||
| ||||
Καλό απόγευμα σε ολους ... Φίλε Νίκο έχεις δίκιο για το υστερόγραφό σου στο οποίο δυστυχώς δεν αναφέρθηκα χθές βράδυ . Μακάρι να μπορούσα να δώσω λύση ...δυστυχώς όμως τα πράγματα στην Ελλάδα όλα πάνε ...να μη πώ κατά πού...... Για το δεύτερο όμως έχεις ανοικτή πρόσκληση όποτε σε βγάλει ο δρόμος προς Κρήτη... Νά 'σαι πάντα καλά Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με βάση δεδομένων | labpanag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 23-03-15 23:46 |
ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΔΡΟΜΕΣ | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-10-14 11:20 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 01-02-13 20:34 |
Πρόβλημα με Βάση Access | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 26-09-11 21:26 |
[ Ερωτήματα ] ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | chris1978 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 09-12-10 10:59 |
Η ώρα είναι 07:41.