Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 27-02-12, 19:17
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Αλέξανδρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 22-01-2010
Περιοχή: ΑΡΤΑ
Μηνύματα: 521
Προεπιλογή

Καλησπέρα Τάσο

Ενσωματώνω στο πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείου που έχω μια φόρμα Μαζικής αποστολής email για να στέλνω διαφημιστική καμπάνια σε πελάτες κλπ. Αυτό όμως θα συνδέεται με το Outlook.Αυτό που μου γράφεις με το μήνυμα το γνωρίζω που γράφει
"ότι κάποιο πρόγραμμα προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε διευθύνσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε αποθηκεύσει στο Outlook" ,"Σε ρωτάει θέλετε να γίνει αυτό;"
Πατάς ΟΚ και έτσι μπορείς να μεταφέρεις τα email ή τα συνημμένα από το outlook σε φακέλους του Η/Υ λόγου χώρου ή τις διαδρομές στη βάση σαν ιστορικό αποστολής.
Για την αποφυγή του μηνύματος πρέπει να γίνω συνδρομητής 300 ευρώ το χρόνο να πληρώσω για ένα DLL ώστε να μην εμφανίζεται.
Βασικά ήθελα να δουλεύει σαν ψεύτο Inbox με συνδετήριο κρίκο το Outlook αλλά βλέπω ότι από πολλές γνώμες που έχω πάρει όλοι το ίδιο μου είπαν.
Εάν υπήρχε αυτή η δυνατότητα να ενεργοποιείται το Αποστολή-Παραλαβή έστω και να ανοίγει το outlook σε Μιnimaze τότε θα μπορούσα να μιλάω για μια κατασκευή τύπου Inbox.
Κάποιος φίλος που με βοήθησε να φτάσω μέχρι εδώ μου είπε ότι ίσως φτιάχνοντας 'ένα exe σε cc++ που θα ενεργοποιεί το αποστολή παραλαβή του outlook αλλά θα πρέπει να τρέχει σε συγκεκριμένη έκδοση access. Πάντως όλοι οι μεγάλοι προγραμματιστές έχετε γνώση και άποψη επί του θέματος με μηδενική απόκλιση. Σχεδόν τα ίδια πράγματα μου είπαν όλοι.
Πάντως Τάσο σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου που κάθισες και μου έγραψες αναλυτικά τις απορίες μου. Ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός. Σίγουρα όμως το θέμα θα είναι εποικοδομητικό και για κάποιους άλλους.

Φιλικά
Αλέξανδρος
Απάντηση με παράθεση