Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-02-12, 00:10
alladin78s Ο χρήστης alladin78s δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Σπύρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button

Γεια χαρά!
Λοιπόν, θα είμαι όσο πιο σύντομος μπορώ:

'Εχω φόρμα με την οποία καταχωρώ προϊόντα (πχ γάλα, αφρόλουτρο, κρασί) προκειμένου να συνθέσω μια παραγγελία. Για να το κάνω αυτό, στη φόρμα μου έχω τόσα κουμπιά εντολών όσα και οι κατηγορίες προϊόντων (πολλά κουμπιά!!!).

Επειδή όμως θέλω και λεπτομέρειες του τι παραγγέλνω (ώστε να εκτυπωθεί σε μια "απόδειξη" στο τέλος), θα ήθελα πατώντας πάνω στο κουμπί των απορρυπαντικών πχ, να μου βγάζει μια νέα φόρμα με άλλα τόσα κουμπιά που αντιπροσωπεύουν πχ το Ariel, το Planet, το Skip (που το συνιστούν και 29 κατασκευασται) και όλα τα υπόλοιπα και πατώντας σε εκείνα το κουμπιά πια να κάνω την παραγγελία μου. Αν θέλω να παραγγείλω 3 αππορρυπαντικά όμως θα ήθελα να το κάνω μπαίνοντας μόνο μία φορά στη δεύτερη φόρμα. Άρα μπαίνω στη δεύτερη φόρμα και μπαμ μπαμ μπαμ επέλεξα τα απορρυπαντικά μου και πατώντας ένα πχ ένα κουμπί ΟΚ, να ξαναβρίσκομαι στην αρχική φόρμα παραγγελίας και να φαίνονται όλα τα προϊόντα που έχω παραγγγείλει μέχρι εκείνη τη στιγμή (το ζάλισα;;)

Αν κάποιος μπορεί να μου περιγράψει τον τρόπο που προτείνει να δουλέψω, θα είμαι χαρούμενος!

Ευχαριστώ από τώρα (τουλάχιστον για την υπομονή σας)

ΥΓ: μια και θα μπείτε στον κόπο (αν μπείτε), δε μου λέτε και με ποιο τρόπο πατάω κουμπί και γράφει κάτι που θελω κάπου που θέλω;;; (πχ σε φόρμα πατάω κουμπί μακαρόνια και εμφανίζεται σε σημείο της ίδιας φόρμας ότι μέχρι τώρα έχω πάρει μακαρόνια)
Απάντηση με παράθεση