10-09-11, 00:37
|
Όνομα: Άκης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 14-04-2010 Περιοχή: Θεσσαλονίκη
| |
Δεν εμφανίζει τις σχέσεις...
Καλησπέρα σε όλο το team και καλό χειμώνα πλέον. Ελπίζω να περάσατε ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι . Ακόμη μία φορά θέλω τα φώτα σας πριν ξεκινήσω τα υπογλώσσια. Έχω μία βάση από το 1998 φτιαγμένη σε office 97. Πέρασαν τα χρόνια, αναβάθμιση στην αναβάθμιση φτάσαμε σε έκδοση 2010 και από απλή βάση πελατολογίου κοντέυει να γίνει πρόγραμμα εμπορικής διαχείρησεις. Μόνο αποθήκη και τιμολόγια δεν έβαλα. Ακομα. Έχω την βάση διαιρεμένη σε δύο κομμάτια. Το κομμάτι με τους πίνακες είναι 37 MB και το Front End 6 MB. Σήμερα λοιπόν μπήκα στην βάση να προσθέσω κάποιες λειτουργίες, πήγα στις σχέσης της βάσης και ενώ μου έχει όλους τους πίνακες δεν μου εμφανίζει τις σχέσεις. Η βάση δουλεύει κανονικά αλλά σχέσεις δεν δείχνει. Να αρχίσω να ανησυχώ ή είναι κάποια ιδιοτροπία που διορθώνεται. Επίσης να αναφέρω κάτι άσχετο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πόσο άσχετο μπορεί να είναι. Τρέχοντας ένα ερώτημα ενημέρωσης, σε κάποια πεδία στην φόρμα στην συγκεκριμένη εγγραφή, τα δεδομένα τα μετατρέπει σε Κινέζικα. Και όταν λέω Κινέζικα το εννοώ, κανονική γραμματοσειρά δηλ. Ο κωδικός παραγγελίας και κωδικός πελάτη παίρνουν οκταψήφιους κωδικούς, άσχετους, και όταν πας να σβήσεις την εγγραφή σου πετάει ένα ωραίο μήνυμα "Το κλειδί αναζήτησης δεν βρέθηκε σε καμία εγγραφή". Πάει κάπου το μυαλό σας; Ελπίζω όχι σε Database corruption γιατί δεν θα το αντέξω. Είμαι νέος ακόμα για τέτοια . Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν έγινα κουραστικός. Μεγάλο κείμενο για ερώτηση.
|