Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 17-08-11, 15:12
gantzinis Ο χρήστης gantzinis δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Μιχάλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική
 
Εγγραφή: 02-08-2011
Μηνύματα: 10
Προεπιλογή

Καλησπέρα,

Νίκο, τόνισα από την αρχή ότι είμαι αρχάριος στην access, και συμπληρώνω τώρα ότι είμαι αρχάριος γενικά, καθώς είναι η πρώτη δουλειά που αναλαμβάνω και δεν διαθέτω εμπειρία. Συνεπώς από εκεί προέρχονται τα λάθη, τα οποία με τη βοήθεια από εδώ πιστεύω θα λύσω.

Η λύση του Τάσου είναι όπως ξαναείπα μια χαρά, για αυτό και την ακολούθησα. Όμως έπρεπε να αλλάξω μερικά πράγματα για να τη φέρω στα μέτρα μου. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι αν τροποποιούσα τα ονόματα των πινάκων και πρόσθετα επιπλέον πεδία. Πάλι τα ίδια προβλήματα θα προέκυπταν, αφού θα δημιουργούνταν πάλι οι ίδιοι πίνακες.

Έχεις δίκιο ότι η σχεσιακή βάση έχει λάθη. Σε ευχαριστώ για τις επισημάνσεις. Χάρη σε αυτές έκανα και τις απαραίτητες διορθώσεις. Άρα το κρατάμε αυτό.

Παράθεση:
(Από ότι βλέπω προσανατολίζεσαι σε ένα κεντρικό πίνακα και γύρω απο αυτόν 5-6 περιφερειακοί)
Ναι, προσανατολίζομαι σε ένα κεντρικό πίνακα και γύρω απο αυτόν 5-6 περιφερειακούς.

Παράθεση:
έχουν σχέση με υπερμεγέθεις διαστάσεις που έχεις δώσει στις υποφόρμες σου,
Η υλοποίηση του Τάσου ήταν εντάξει, γιατί τα πεδία ήταν λίγα σε κάθε υποφόρμα. Όμως όπως θα είδες, τα πεδία που βρίσκονται στις φόρμες είναι αρκετά, συνεπώς αν μικρύνω τις γραμματοσειρές και γενικά τα μεγέθη των πεδίων, δεν θα είναι καθόλου ευκρινείς οι φόρμες. Και αυτό το θεωρώ σημαντικό. Οπότε αυτό δεν μπορώ να το αλλάξω.

Ανακεφαλαιώνοντας, με αυτές τις διαστάσεις στις υποφόρμες πιστεύεις ότι υπάρχει τρόπος να είναι ορθή η απεικόνιση;
Απάντηση με παράθεση