21-06-11, 15:16
|
|
....ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ...
Καλημέρα σε όλους!
Φίλε Θανάση, χρόνος μας λείπει, όχι διάθεση. Μηδέν απαντήσεις έχω, επειδή είναι κομματάκι δύσκολο θέμα και οι φίλοι που θα μπορούσαν να απαντήσουν(όπως εσύ), δεν έχουν χρόνο να κάτσουν να ασχοληθούν. Όταν μπορέσεις να δείς το συνημμένο, λίγο ήρεμα, θα δείς πως γράφω για τις περιοχές που δουλεύει ο χρήστης, που βγαίνουν αποτελέσματα και απο που παίρνει δεδομένα..
Το έχω προχωρήσει αρκετά και έχω λύσει τα περισσότερα θέματα νομίζω...(Τα αποτελέσματα τα παίρνω σε ξεχωριστό φύλλο με συγκεντρωτικό πίνακα)
Αν μπορέσεις να δείς λίγο την στήλη D, στις καταχωρήσεις,εκεί θέλω μία βοήθεια. Δηλ απο αναπτυσσόμενη λίστα, ο χρήστης βλέπει τον κωδικό πελάτη του στύλ 938=Λευτέρης. Όμως θα πρέπει μετά να γράψει 938, για να του εμφανιστεί στην διπλανή στήλη Ε, η ονομασία του πελάτη!!(Στην οποία στήλη μπορεί να επιλέξει ΠΕΛΑΤΗ και απο την αναπτυσσόμενη λίστα) Πως μπορεί αυτό να γίνει καλύτερο; Δηλ. να μην χρειάζεται ο χρήστης να γράψει 938.....;;
Ακόμη στη στήλη F, από λίστα επιλέγει 1 ή 2, για να δείξει αν είναι ΠΑΡΑΔΟΣΗ(άρα και χρέωση) ή ΕΙΣΠΡΑΞΗ. Πως μπορεί στη στήλη Β, ο Α/Α, να είναι διαφορετικός, ανάλογα με την F(1 ή 2);;;
Σας ζάλισα;; Σταματάω..
Τα λέμε...
Φιλικά/Λευτέρης.
|