Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-05-11, 12:12
Lefteris
Guest

Thumbs up

Καλημέρα Θανάση και σε όλους τους άλλους.
Καλά δεν παίζεσαι!...
Χάρηκα πολύ με την απάντησή σου, όχι τόσο με την λύση που πραγματικά μου προσφέρεις, αλλά επειδή μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι.
1) Πράγματι με πήγες σιγά σιγά και κατάλαβα την λογική..
2) ...Μεγάλο παιδί είμαι ρε φίλε. Ικανοποίηση για το ότι τα κατάφερα, αισθάνομαι όταν τα καταφέρνω μόνος μου και όχι όταν απλά αντιγράφω δουλειά άλλου, ή πιο απλά μου δείχνει κάποιος τα βήματα που πρέπει να κάνω! Και σε αυτό το έργο, έχω βάλει πολλά πράγματα που τα έμαθα απο σένα.(Χρονόμετρο, συνάρτηση ΙΝΤ, επικυρωμένες λίστες, VLOOKUP, κλπ....) Όπως πολλά πράγματα έχω μάθει ψάχνοντας το FORUM, απο απαντήσεις ή έργα δικά σου, του Τάσου και άλλων παιδιών.
3) Ναι τό έχω σκεφτεί για 2 τόπια ίδιων μέτρων, από το ίδιο ύφασμα... Αλλά φίλε μου εγώ δεν ήξερα να βρώ αυτό που μόλις μου παρέδωσες....! Αυτό θα έβρισκα;;
4) Σωστά ΟΧΙ μεταβλητή. Αφου αλλάζει με κάποια δεδομένα, να την λέγαμε εναλλασόμενη...;;;
Θα επανέλθω με τυχόν ερωτήσεις και σχόλια, ψάχνοντας το έργο σου, επειδή απο πιτσιρίκος ήθελα να μαθαίνω και όχι να αντιγράφω! Τώρα στα ....γεράματα δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό
Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ και επανέρχομαι..

Τα λέμε. Λευτέρης.
Απάντηση με παράθεση