Καλημέρα!
Για άλλη μια φορά με εντυπωσιάζει το πόσο πολύ όλα τα παιδιά με πολλές γνώσεις πάνω στο office βοηθάνε τόσο απλόχερα μέσα σε αυτό το forum! Πραγματικά δεν το έχω δει πουθενά αλλού αυτό, σε σημείο που ντρέπομαι που ζητάω βοήθεια σε θέματα αρκετά πολύπλοκα και τρώω χρόνο από τα παιδιά. Τι να πω, και πάλι πολλά πολλά ευχαριστώ σε όλους και συγχαρητήρια για το forum! Μακάρι να μπορώ και εγώ να βοηθάω όσο μπορώ σιγά σιγά.
Τώρα Γιώργο για το excelάκι που μου έφτιαξες. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα! Πολύ ωραία προσπάθεια και με πολύ καλό αποτέλεσμα! Μόνο μια ακόμα βοήθεια θα ήθελα. Έχει κάποιο λάθος μάλλον και αν αλλάξω δεδομένα στα Πακέτα (σβήσω, προσθέσω, κλπ) δεν δουλεύει σωστά. Αντί να περάσει τα δεδομένα στο cables, εμφανίζει έναν νέο φύλλο με τα δεδομένα (αυτό που κάνει όλη τη διαδικασία προφανώς). Προσπαθώ να διαβάσω στον κώδικα και να το διορθώσω αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω πότε ακριβώς βγάζει το πρόβλημα, αφού άλλες φορές δουλεύει άψογα, άλλες όχι.
Δεν έχω αλλάξει τίποτα από στήλες ή επικεφαλίδες αφού είδα ότι τις χρησιμοποιείς στον κώδικα, παραμόνο αλλάζω τα δεδομένα.
Ευχαριστώ πολύ...! Edit: Λοιπόν μάλλον το πρόβλημα είναι το εξής. Αν υπάρχουν επικεφαλίδες σε κάποιο πακέτο (CODE,κλπ...) χωρίς να υπάρχουν δεδομένα από κάτω τότε βγάζει το πρόβλημα. Αν μπορόυμε να το βελτιώσουμε οκ, αν είναι δύσκολο δεν με πειράζει καθόλου, θα γίνεται πρόσθεση επικεφαλίδων μόνο αν έχω δεδομένα! Κατα τ'άλλα δουλεύει άψογα!!!!!!!!!!!!!!! Και πάλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ Γιώργο!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosjc : 25-05-11 στις 08:04.
|