Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 24-05-11, 23:35
Το avatar του χρήστη Tasos
Tasos Ο χρήστης Tasos δεν είναι συνδεδεμένος
Διαχειριστής
Όνομα: Τάσος Φιλοξενιδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική
 
Εγγραφή: 21-10-2009
Μηνύματα: 2.030
Προεπιλογή

Καλησπέρα Λευτέρη!

Η ερώτηση σου είναι σαφέστατη και φυσικά υπάρχουν αρκετοί που θα μπορούσαν να σου απαντήσουν αλλά... δώσε τους λίγο χρόνο.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο λογαριασμός Windows που χρησιμοποιείς, για λόγους ασφάλειας, δεν έχει αρκετά δικαιώματα που να επιτρέπουν στο χρήστη να τροποποιήσει το επίπεδο ασφάλειας μακροεντολών στα προγράμματα του Microsoft Office.
(Ειδικότερα στην περίπτωσή σου το τσεκάρισμα της επιλογής: Να θεωρούνται αξιόπιστα όλα τα εγκατεστημένα πρόσθετα και πρότυπα).

Αν έχεις τη δυνατότητα να συνδεθείς τουλάχιστον ως τοπικός Διαχειριστής (Local System Administrator), μάλλον θα μπορέσεις να τροποποιήσεις τις ρυθμίσεις αυτές είτε μέσα από την ίδια την εφαρμογή, είτε επεμβαίνοντας στο μητρώο των Windows.
Το τελευταίο απαιτεί μεγάλη προσοχή.
Πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς θα κάνεις γιατί υπάρχει περίπτωση να προκαλέσεις αλλά πολύ σοβαρότερα προβλήματα στον υπολογιστή.

Εάν αυτό δεν είναι εφικτό τότε το λόγο τον έχει ο υπεύθυνος του συστήματος.
Περιμένουμε νέα σου!

Φιλικά

Τάσος
__________________
Ms-Office Development Team
Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 25-05-11 στις 05:07.
Απάντηση με παράθεση