Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-05-11, 21:13
nikosjc Ο χρήστης nikosjc δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Χαλκίδα
Προεπιλογή

Ναι φίλε gr8styl, έχεις δίκιο, έχω κάνει λάθος διατύπωση:

"Γράφοντας στην στήλη CODE του κάθε πακέτου έναν κωδικό (πχ. 2001) "διαβάζει" από το φύλλο Cables το αντίστοιχο ανταλλακτικό και περνάει τις λοιπές πληροφορίες (ΤΥΠΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ - ΚΩΔΙΚΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ - ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ). Τέλος συμπληρώνω την στήλη ΜΗΚΟΣ."

Τον Κωδικό Χρέωσης τον βάζω εγω, και το μήκος προς το παρόν μπαίνει σε κάποια άλλη στήλη (U) και βγαίνει και στο "πακέτο", αλλά θα αλλάξει αυτό, εγώ όλες τις πληροφορίες από τα 3 πακέτα θέλω να τις παίρνω. Βασικά όπως ακριβώς είναι το excelακι δείτε το, για να είναι πιο κατανοητό.

Για τα υπόλοιπα, δυστυχώς τα δεδομένα που σας παραθέτω και τα 2 αυτά φύλλα, είναι υποσύνολο ενός τεράστιου αρχείου με πάρα πολλά δεδομένα που είναι "δεμένα" μεταξύ τους, και προσπάθησα να το καθαρίσω λίγο για να απλουστευθεί κάπως η δουλειά. Δεν μπορώ να το διαμορφώσω διαφορετικά.

Τέλος τα αποτελέσματα των υπολογισμών τα έχω στο ίδιο φύλλο με τον πίνακα των υλικών (cables) γιατί όλο αυτό γινόταν χειροκίνητα και βόλευε για να μην τα ξαναγραφω, αλλά και για να περιέχει και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των καλωδίων.

Ελπίζω να έγιναν λίγο πιο ξεκάθαρα τώρα (?).
Απάντηση με παράθεση