14-03-11, 23:19
|
Όνομα: Σωκράτης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 23-02-2011
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kapetang Καλησπέρα στην παρέα
Νίκο μου έχεις δίκιο. Θεωρώ πολύ σημαντική τη σωστή σχεδίαση μιας βάσης δεδομένων, γι’ αυτό και αρκετές φορές κάνω προτάσεις, που κατά τη γνώμη μου, θα τη βελτίωναν.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποίησα την οργάνωση και τους πίνακες της βάσης του Σωκράτη.
Ο πίνακας «tblAtomaParavaseis» πολύ σωστά σχεδιάστηκε χωρίς να περιέχει πεδία για το επώνυμο και το όνομα (υπάρχουν στον πίνακα tblAtoma), έτσι δεν μπορώ να καταλάβω την προσπάθειά του να τα ξαναποθηκεύσει.
Το πρόβλημα αυτό το διαπίστωσε και ο Δημήτρης «δεν χρειαζεται να περνας 2πλα στοιχεια».
Καλό βράδυ
Φιλικά/Γιώργος | Γιώργο καλησπερα και παλι. Δεν θέλω να ξαναποθηκευω τα στοιχεια Επωνυμο και όνομα, απλα να προβαλλονται, ωστε να ξέρεις σε ποιον καταχωρείς παράβαση. Σε αντίθεση θέλω να εισαγεται και να αποθηκευεται το id για να τα καταχωρει και στις παραβασεις του καθενος, που φαινονται σαν υποφορμα, μεσα στην φορμα FrmAtoma. Ελπιζω να σου το εξήγησα. Αν εχεις καποια ιδέα ειμαι όλος αυτια |