Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 02-01-11, 21:14
Χρήστος Ο χρήστης Χρήστος δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Χρήστος Φ.
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 20-12-2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 498
Προεπιλογή

Σέβομαι την άποψή σου αλλά επειδή έχω αφιερώσει πάρ απολύ χρόνο (περίπου 6-7 μήνες δουλειάς), δεν διατίθεμαι τώρα να χαλάσω τη βάση. Στο forum έχω παρουσιάσει μια βάση Απουσιολόγιο, που είναι τμήμα της όλης βάσης.
Η ολοκληρωμένη βάση διαχειρίζεται: Βαθμολογίες σε δοκιμασίες (Τεστ και Διαγωνίσματα) (η δοκιμασία αντιστοιχίζεται σ' ένα τμήμα και αυτομάτως την παίρνουν όλοι οι μαθητές, οπότε έγω απλά δίνω βαθμούς, Ατομικές καρτέλες, Ελέγχους (δίνω βαθμούς τριμήνων βλέποντας ταυτόχρωνα την ατομική καρτέλα, Δύναμη Σχολείων, Ύλη, συμπεριφορά μαθητών (που ενσωματώνεται στις ατομικές καρτέλες), Ιδιαίτερες επισημάνσεις (παιδιά δυσλεκτικά, κτλ), απουσιολόγιο και μερικά ακόμη.
Για να μην παρεξηγηθώ, αυτά τα γράφω μόνο και μόνο για να αντιληφθείτε οτι έχω αφιερώσει πολύ χρόνο, δεν είναι μια προσπάθεια της τελευταίας εμβομάδας, οπότε δεν πρόκειται να φτιάξω άλλη βάση, γιατί απλά έχω κουραστεί.
Σας ζητώ λοιπόν βοήθεια σ' αυτό που έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση και που είναι η τελευταία πινελιά της βάσης μου. Απο εκεί και πέρα ΤΕΛΟΣ.
Αν αξιωθω θα ήθελα να φτιάξω κάποτε μια ΝΕΑ βάση που θα την διαχειρίζομαι από Web (php, sql). Αυτό προς το παρόν είναι όνειρο και επιθυμία μαζί.
Οπότε αν μπορείτε βοηθήστε να την τελειώσω γιατί έχω χάσει τον ύπνο μου.....
Σας κούρασα.......Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 02-01-11 στις 23:12.
Απάντηση με παράθεση