Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-02-09, 21:49
sfedona85 Ο χρήστης sfedona85 δεν είναι συνδεδεμένος
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή help πεδιο σε πινακα

καλησπερα
εχω φτιαξη μια απλη βαση δεδομενων. η οποια περιεχει πινακες:
πελατολογιο με τα εξης πεδια, κωδ ( αυτ. αριθ + primary key ) ,επιθετο (κειμενο ) ,
ονομα ( κειμενο), τηλ (κειμενο) περιοχη_πολη (αναζητηση απο πινακα που εχω φτιαξει), ημερομηνια (ημερομηνια με μασκα εισαγωγης _ _/_ _/_ _ _ _ ) και ολα τα πεδια υποχρεωτικα, εχω φτιαξει την φορμα οπως ακριβως ηθελα με εισαγωγη φωτογραφιες, λογοτυπο σαν κεφαλιδα και τρεχουσα ημερομηνια ωρα.. το θεμα ειναι οτι ξεχασα ενα πεδιο αφου το θυμηθηκα πολυ αργα. δηλαδη εχω βαλει ημερομηνια, και θελω να προσθεσω ημερομηνια παραδοσης. το ερωτημα μου ειναι.:μπορω να προσθεσω απευθειας πανω στην φορμα το πεδιο?.. η θα πρεπει να το κανω εισαγωγη στον πινακα αφου πρωτα σβησω το primary key και τις σχεσεις και αποθηκευω. και ξανα απο την αρχη ολη την φορμα. αφου σβηνω την προιγουμενη.! ?
δοκιμασα δίπλα απο πεδιο ημερομηνια να φτιαξω ενα 2ο πεδιο που θα λεγεται ημερομηνια παραδοσης μεσα απο την εργαλειοθηκη. αλλα το προβλημα μου ειναι οτι οταν πηγα να κανω δοκιμαστικη εγγραφη να δω αν ολα δουλευουν σωστα, ειναι οτι οταν εκανα εισαγωγη ημερομηνια οκ. οταν πηγαινα ομως στο πεδιο ημερομηνια παραδοσης μου εβαζε αυτοματα την ημερομηνια που ειχα καταχωρησει στο πρωτο πεδιο (ημερομηνια).. σαν να ειχα κανει τα 2 πεδια copy paste. :?
Απάντηση με παράθεση