23-12-24, 15:46
|
Όνομα: στεργιος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2002, Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 22-12-2024
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChrisGT7 Στέργιο,
Έλεγξε το συνημμένο αρχείο αν σε καλύπτει με όσα αναφέραμε παραπάνω. Αν μου έχει ξεφύγει κάτι, με ενημερώνεις.
Μερικές παρατηρήσεις: 1. Αν στα ονοματεπώνυμα, αργίες, κωδικούς υπηρεσιών εμφανιστούν κόκκινα κελιά, σημαίνει πως αυτές οι τιμές είναι διπλές και πρέπει να αλλαχθούν. Αν τυχόν υπάρξει συνονυμία μεταξύ στελεχών, απλά πρόσθεσε κάτι που να ξεχωρίζει το ένα από το άλλο, π.χ. μια τελεία στο τέλος του ενός ονόματος. 2. Στο φύλλο ΣΥΝΟΛΑ, έχω ομαδοποιήσει τα σύνολα των μηνών, ώστε να βλέπεις πιο γρήγορα τις αργίες και υπηρεσίες στο τέλος του φύλλου. Το 1 και 2 πάνω από τη στήλη Α είναι κουμπάκια που κάνουν σύμπτυξη και ανάπτυξη των στηλών αντίστοιχα. 3. Το έτος του αρχείου αλλάζει στο φύλλο ΣΥΝΟΛΑ, κελί Τ1. Όλες οι ημερομηνίες (μήνες, αργίες) επηρεάζονται από αυτό το κελί. 4. Οι υπηρεσίες καταχωρούνται στον τελευταίο πίνακα του φύλλου ΣΥΝΟΛΑ. Όπως αναφέρθηκε, ο κωδικός μιας υπηρεσίας δεν πρέπει να είναι ίδιος με κάποιας άλλης. 5. Οι κωδικοί των υπηρεσιών στον αντίστοιχο πίνακα φαίνονται αυτόματα και απευθείας σε όλους τους μήνες. 6. Όταν προσθέτεις νέα στελέχη, αργίες ή υπηρεσίες δεν πρέπει να παρεμβάλλονται κενές γραμμές. Όλα τα δεδομένα πρέπει να είναι το ένα κάτω από το άλλο, όπως είναι μέσα στο συνημμένο αρχείο. | Πολυ ωραιο ευχαρισω παρα πολυ
οταν εχω πχ καποια στελεχη που λειπουν ολο το μηνα η το μισο σε υπηρεσια που ειναι κυλιόμενη αλλα εμενα με ενδιαφερει να δειχνει πχ οτι ειναι καμερεςσ (ησα) για να μη το βαζω καθε μερα υπαρχει η δυνατοτητα να πιανει ολεσ τι μερες που θα επιλεξω? αλλα να μη τις μετρηση σαν υπηρεσιες
επισης οταν θελω να χρωματισω μερικεσ μερες για ξερω οτι εχει αδεια τα σκ δε μπορω να το χρωματισω
την αργια ναυπλιου δεν την χρειαζομαι απλα την σβηνω ?
εχει αυξοντα αριθμο μεχρι 67 οσα δε χρειαζομαι απλα τα κανω διαγραφη?
Περασα τα στελεχη στο συνολα μετα πρεπει ενα ενα να τα βαλω στον ΙΑΝ
Αυτο ειναι λιγο χρονοβορο για να περασω τα 48 ατομα
επισης απο οτι ειδα πρεπει να το επαναλβω ξανα με την αλλαγη του μηνα
παρατηρησα οταν πχ εχω περασει ολα τα στελεχη τον μηνα ΙΑΝ
αν θελω να βγαλω τον αυξοντα αριθμο 30 μετα για παει ο επομενος 30 πρεπει να τους αλλαξω ολους οσους ειναι απο κατω μια μια θεση προς τα πανω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη στεργιος : 23-12-24 στις 16:36.
|