Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 31-01-22, 09:38
iliast Ο χρήστης iliast δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΗΛΙΑΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 12-07-2011
Μηνύματα: 16
Προεπιλογή

Αγαπητε Νασο καλημερα και καλο μηνα για αυριο.
Οι υποφορμες θα ηταν μια πολυ καλη προσεγγιση, αν γινοταν απο την αρχη, πριν χρονια που αρχισα αυτη τη βαση.
Δυστυχως εγινε οπως εγινε και οι υπαλληλοι που την συμπληρωνουν,την ξερουν χρονια με την μορφη που εχει τωρα και την οποια γνωστοποιησα. Οποτε οτι προσπαθηθει απο δω και περα τωρα που αποφασισαμε να κανουμε μια "ανανεωση" και 1-2 προσθηκες σε ζητουμενα, θα προσπαθηθει στην ηδη υπαρχουσα μορφη.
Επίσης εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που τη δημιουργησα, με διαβασμα, αναζητηση διαδικτυακη, μικρες βοηθειες και πολυ ενασχόληση. Τωρα εχω σχεδον ξεχασει τα περισσοτερα απο αυτα που εχω κανει ή εχω διαβασει, αλλα να που χρειαστηκε αυτο το "φρεσκαρισμα" σε μια βαση ηλικιας αρκετων ετων μεν, ακομη απαραιτητης στην εργασια μου δε.
Σ' ευχαριστω παρα πολυ για τον κόπο σου παρ' ολα αυτα, που προσπαθησες να με διευκολυνεις με αλλο τροπο.
Στο δια ταυτα τωρα, εχω καταφερει να κανω την αθροιση τουλαχιστον μετα το post μου, στα Δεδομενα, στην Προελευση στοιχειου ελεγχου, ως εξης:

=([ΚόστοςΥλικού1]+[ΚόστοςΥλικού2]+[ΚόστοςΥλικού3]+[ΚόστοςΥλικού4]+[ΚόστοςΥλικού5]+[ΚόστοςΥλικού6]+[ΚόστοςΥλικού7]+[ΚόστοςΥλικού8]+[ΚόστοςΥλικού9]+[ΚόστοςΥλικού10])/100*24+([ΚόστοςΥλικού1]+[ΚόστοςΥλικού2]+[ΚόστοςΥλικού3]+[ΚόστοςΥλικού4]+[ΚόστοςΥλικού5]+[ΚόστοςΥλικού6]+[ΚόστοςΥλικού7]+[ΚόστοςΥλικού8]+[ΚόστοςΥλικού9]+[ΚόστοςΥλικού10])

Με λιγα λογια πέτυχα το 1β απο τα ζητουμενα του μηνύματός μου. "Φλύαρα", αλλα κανει τη δουλεια του.
Δε χρειαζότανε να ασχοληθεις με τις αμοιβες του Προσωπικου και των Οχημάτων. Με ενδιαφερουν ΜΟΝΟ οι τιμες και τα κοστη των Υλικων. Στη βαση αυτη, ουδεποτε ασχοληθηκαμε με τη μισθοδοσια και σταματησαμε να υπολογιζουμε τις αμοιβες των ενοικιαζομενων οχηματων (απλά έμεινε ετσι η σχεδιαση και δε συμπληρωνουμε οικονομικα στοιχεια στα Οχηματα πια).
Ειδα οτι καταφερες να γραφεται η Ημερομηνια και να εμφανιζεται αυτοματα η Ημερα, οπως το ανεφερα στο post μου.
Θα ηθελα αυτο να το δουμε αναλυτικα πως το πετυχες, γιατι ηταν απορια ετων.
Αρα μαζι με αυτο, μενουν μονο τα αυτοματα γινομενα που εγραψα στο 1α και το 1γ.
Απάντηση με παράθεση