13-05-21, 09:15
|
Όνομα: Κώστας Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 16-03-2015
| |
Χρήστο καλημέρα και Χριστός ανέστη.
Επανέρχομαι μετά από αρκετό καιρό για να σε ρωτήσω σχετικά με το αρχείο για τις αναθέσεις, με το οποίο ήδη με βοήθησες.
Επειδή χρειάστηκε να αλλάξω την μορφή των στηλών, έχω ένα θέμα με το φιλτράρισμα των δεδομένων.
Τώρα πλέον τα ονόματα των καθηγητών δεν βρίσκονται σε χωριστές στήλες αλλά μπήκαν (αναγκαστικά) σε μια στήλη. Πλέον υπάρχουν γραμμές που έχουν την μορφή π.χ. "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ 1,ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ4,ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ7". Αν θέλω τις αναθέσεις του καθηγητή 4, θα μου επιστρέψει με το φιλτράρισμα μόνο τις γραμμές που θα τον συναντήσει πρώτο. Αν δεν είναι στην αρχή το όνομά του - όπως στο παράδειγμα παραπάνω - δεν μου επιστρέφει την γραμμή εκείνη.
Μπορεί να τροποποιηθεί ο κώδικας στο αρχείο σου ώστε να καλύπτει και αυτή την περίπτωση;
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων, ασχέτως αποτελέσματος. Η βοήθειά σου ήταν ήδη πολύτιμη και μου έδωσε το έναυσμα να ψάξω και να ασχοληθώ με διαδικασίες που δεν γνώριζα (και τις μαθαίνω ακόμα).
Καλή συνέχεια.
|