Τάσο καλημέρα και ευχαριστω πολϋ για την βοήθεια,
Δυστυχώς εχω κανει τις απαιτούμενες αλλαγές οπως τις παραθέτεις αλλα ο κωδικας κτυπά στο σημειο της Function που φαίνεται στην φωτο που επισυνάπτω. Πάντως, πιστεύω ότι εϊμαστε κοντά στην λύση του προβλήματος αφου και με την βοηθεια και του φϊλου Γιώργου Βραχνάκη (τον οποίο ευχαριστω ξανά) μεταφράστηκε ο κώδικας απο .Net σε
VBA και κατορθώσαμε να στέλνουμε κανονικά μηνύματα με αγγλικούς αγγλικούς χαρακτήρες.
Σημειώστε ότι έχω και σήμερα μιλήσει πάλι με τον παροχέα ο οποίο επιμένει ότι είναι εφικτή η αποστολή μηνυμάτων με ελληνικούς χαρακτήρες και το μόνο που πρέπει να γίνει είναι τα όσα έχω ήδη παραθέση στο προηγούμενο μου Post.
Τάσο, παραθετω αυτούσια την βάση που δουλεύει ως προς την αποστολή αγγλικων χαρακτήρων και στην οποία έχω προσαρμόσει τον κώδικα οπως μας έχει επισυνάψει. Δυστυχώς κολλάει...
Γιώργο, έχω αναβάσει την πρώτη version της βάση που αποστέλνει ένα-προς ένα μηνύματα ετσι ωστε να απολοποιήσω το ζητούμενο και όταν και εφόσον και με την βοήθεια του Τάσου αλλα και την δικιά σου φτάσουμε στην λύση του προβλήματος με τα εληνικά, τότε φίλε μου θα επιχειρήσω να τα προσαρμόσω και στην δεύτερη version που στέλνει μαζικά σε όλους τους πελάτες sms.
Σε κάθε περίπτωση Τάσο και Γιώργο εύχομαι Καλό Πάσχα σε εσας και στις οικογένειες σας, και Τάσο θα ειναι χαρά μου να τα πουμε και πάλι όποτε νιώσεις έτοιμος όπως και πιο παλιά.
Ευχαριστω και Καλές Γιορτές