10-04-20, 16:26
|
Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Προβολή δεδομένων πινακα άνα 20
Φίλοι μου γειά σας,
Έύχομαι κατά αρχάς να σας βρίσκω καλά μέσα στην οδύνη την πανδυμϊας..! Ωστόσο, δυστυχώς έχουμε προσαρμόσει όλοι την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή με δεδομένο τον εγκλεισμό στο σπίτι, και για όσους μπορούν την εργασία απο εκει. Ζητώ λοιπόν την βοήθεια των πιο έμπειρων μελών έτσι ώστε να εξυπηρετήσω κάποια ανάγκη ενός νοσοκομείου εδώ στην Κύπρο για κάτι το οποίο σχετίζεται δυστυχώς με την οδυνη του κορονοιού.
Σε κάποιο πρόγραμμα που τους έχω φτιάξει μέσω του οποίου μπορουν να διαχειρίζονται ασθενείς για αιματοληψιες κλπ, υπάρχει ο πίνακας Patients μέσα στον οποίο καταχωρούνται οι ασθενείς. Πέραν αυτού, στα εργαστήρια υπάρχουν κάποιες οθόνες σε συγκεκριμένα ιατρικά μηχανήματα οι οποίες είναι μικρές (αλλα με 8" , 10" και οι πιο μεγάλες 12") και σε αυτες πρέπει να προβάλλονται οι κωδικοί ασθενών [PatientID] σε 4 στήλες των 20 κωδικων (για ταυτοχρονη προβολη 80 κωδικών ασθενών σε μια οθόνη). Εννοείται ότι τωρα προβάλλονται οι κωδικοί σε μορφή φόρμας δεδομένων (Datasheet Form) και όπως καταλαμβαίνετε πρέπει ο ιατρός να κάνει συνεχώς Scroll Up/Down.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια ιδέα πως μπορώ να φτιάξω μια φόρμα με αυτές τις απαιτήσεις? Πληροφοριακά έχω δοκιμάσει να παίξω με ερωτήματα κλπ, αλλά δεν εχω καταφέρει να φτάσω στο ζητούμενο..Παραθετω και μια φωτογραφια πως πρεπει να ειναι τα δεδομενα στην φόρμα
Πιστεύω οτι μπορεί να επιτευχθει σίγουρα με κωδικα το ζητούμενο αλλά εγώ αδυνατώ..
Ευχαριστω εκ προτέρων
|