06-02-20, 23:32
|
| Όνομα: Δημήτρης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 27-11-2010 Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
| |
Εμφάνιση / απόκρυψη μορφοποιημένου πεδίου
Καλησπέρα σε όλους
Μετά από καιρό και πάλι ζητώ τα «φώτα» σας
Θέλω σε μια έκθεση να εμφανίζω από ένα πεδίο με μορφή ημερομηνίας από φόρμα (για να γίνει κατανοητό το ονομάζω (Ισχύς Άδειας) ), και το οποίο θέλω θα διαμορφώνω όταν σ’ αυτό υπάρχει τιμή ημερομηνίας, προσθέτοντας την πρόταση με ισχύ έως πριν την ημερομηνία αυτή. Την παραπάνω μορφοποίηση την θέλω μόνο στην έκθεση (όχι στην φόρμα) και μόνο όταν στο παραπάνω πεδίο της φόρμας υπάρχει τιμή ημερομηνίας. Αν όχι δε θέλω να εμφανίζεται τίποτα …
Συγκεκριμένα σε μια πρώτη μου προσπάθεια δημιούργησα στην έκθεση ένα άλλο πεδίο και αφού έκανα «αόρατο» το πεδίο Ισχύς Άδειας σ’ αυτήν , πρόσθεσα στη προέλευση στοιχείου ελέγχου του νέου πεδίου τη τιμή ="με ισχύ έως" & " " & [Ισχύς Άδειας] , και δουλεύει όπως το θέλω.
Όταν όμως δεν υπάρχει ημερομηνία στο πεδίο της φόρμας μου εμφανίζει τη πρόταση με ισχύ έως
Εδώ τώρα ζητώ τη βοήθειά σας στη «συμπλήρωση» της παραπάνω «εντολής», ούτως ώστε να μην εμφανίζει τίποτα όταν δεν υπάρχει ημερομηνία.
Ελπίζοντας ότι θα γίνω κατανοητός ανεβάζω τις παρακάτω φωτογραφίες
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
|