03-05-10, 10:35
|
Όνομα: Πάνος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 05-02-2010 Περιοχή: Αττική
| |
Παιδιά καλημέρα,
Τάσο,
ελπίζω να μην καταχρώμαι τον χρόνο και την καλή σου διάθεση. Επανέρχομαι για αυτό το θέμα με τις ημερομηνίες, το οποίο παραδέχομαι ότι έχει τραβήξει σε μάκρος.
Επειδή όμως –πρωτάρης γαρ- το αρχείο όπως το είχα στήσει (βλ. προηγούμενο συνημμένο) ήταν εντελώς άστοχο και, εν τέλει, δεν δούλευε όπως θα ήθελα, καθόσον δεν μπορούσε να μου δώσει δεδομένα μεταξύ δύο ή περισσότερων ετών, το άλλαξα και έβαλα στη θέση των πεδίων [μήνας] και [έτος] (του προηγούμενο αρχείου) το πεδίο [Ημερομηνία].
Έτσι με αυτή την μορφή τώρα που έχω δομήσει την βάση μου, θα ήθελα να θέσω το θεμελιώδη για μένα ερώτημα.
Πως μπορεί να εμφανίζεται το χρονικό διάστημα στην έκθεση.
Λίγα λόγια για την βάση
1. Κλικ στην έκθεση και μετά στην εντολή [Από ημερομηνία] δίνω ημερομηνία (πχ. 1/12/2009) ⇒ μετά στην εντολή [έως ημερομηνία] δίνω ημερομηνία (π.χ. 31/3/2010) και εμφανίζονται τα δεδομένα αυτού του διαστήματος (σημ. τα δεδομένα αντλούνται από το Ερώτημα).
2. Θα ήθελα στην έκθεση να εμφανίζεται το διάστημα κάπως έτσι [ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1/12/2009 ΕΩΣ 31/3/2010]
Για άλλη μια φορά ευχαριστώ πολύ.
Πάνος
|