12-10-16, 10:58
|
Όνομα: ΣΑΚΗΣ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 24-02-2013
| |
Νίκο σε καμμία περίπτωση δεν νιώθω ότι με αγνοείς, ούτε εσύ αλλά ούτε και τα άλλα μέλη από τα οποία πολλές φορές έχω βοηθηθεί.Όντως σπατάλησα αρκετό από τον χρόνο μου(σαν λογιστής καταλαβαίνεις ότι είναι περιορισμένος,όπως και οι γνώσεις μου στην access).Προσπαθώ με αυτές τις λίγες γνώσεις και με πολύ βοήθεια από εσάς να φτιάχνω κάποιες εφαρμογές για την δουλειά μου και επειδή με ευχαριστεί.Κάποια πράγματα προφανώς για να υλοποιηθούν σε μία εφαρμογή όπως τα φαντάζομαι εγώ είναι δυσανάλογα προς τις δυνατότητές μου, όπως αυτό με την αρχική φόρμα επιλογής περιόδου.
Τώρα όσον αφορά την βάση φροντιστηρίου και τα δεδομένα πληρωμών θα ισχύουν τα εξής:
Καταρχήν δεν υπάρχουν μαθήματα, είναι ένα τα Αγγλικά και ίσως και τα Γαλλικά.
Οι αποδείξεις παροχής εκδίδονται είται με τον μήνα, είτε ετησίως ΑΛΛΑ χωρίζονται σε 2 περιόδους 31/12 και 31/5 κάθε έτους ανάλογα με την συμφωνία(λογιστικές @$#@#).
Ενας από τους λόγους που θέλω να επιλέγω την περίοδο από την αρχή είναι για να μην φαίνονται όλοι οι περίοδοι όταν επιλέγουμε μαθητή για έκδοση ΑΠΥ.
Πάντως σε ευχαριστώ, θα το παλέψω..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smasak : 12-10-16 στις 11:24.
|