Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-10-16, 17:49
perifteraki Ο χρήστης perifteraki δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: στεφανος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

καλησπέρα φιλε μου σε ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια σου

το κουμπί με την σύνδεση που μου πρόσθεσες μου φαίνεται φοβερό έτσι δεν θα μπαίνω στη διαδικασία κάθε φορα να φορτώνω 2 σελίδες για να παίρνει την προηγουμενη μέρα

το πράσινο πλαίσιο που λέει μέσα δεη ενοίκιο κλπ μένουν σταθερά.

εκεί που λέει ο φάκελος πρέπει να έχει θέλω κάθε μέρα να προσθέτετε το ποσο τις προηγουμενης ημέρας δηλαδή 1/10/16 να είναι στο ενοίκιο 10 ευρω στις 2/10/16 να είναι 20 ευρω και να συνεχίζει έτσι ως το τέλος του μηνως το ίδιο να γίνετε και με τα παρακάτω λογιστή δεη νερό τηλέφωνο τεβε εφορία
αυτό το χρειάζομαι γιατί έχω ένα φάκελο και κάθε φορα που κλείνω το μαγαζί κάθομαι και προσθέτω ξεχωριστά αυτά τα λεφτά στο κάθε ταμείο και είναι τα έξοδα τις ημέρας μου και αν για κάποιο λόγο έχω ανάγκη κάποια χρήματα τα περνώ από εκεί και τα βάζω ξανά την άλλη μέρα μέσα έτσι μπορώ να ξέρω ποσα έπρεπε την τάδε ημερομηνία να είχε μέσα το ταμείο μου σε κάθε φάκελο ξεχωριστά και τα πρόσθετο

εκεί που λέει το τσαντάκι έχει είναι το ταμείο μου τις προηγουμενης μέρας πχ αν είχα είσπραξη σήμερα 500 ευρώ από κάτω καθορίζω ποσα έδωσα πχ στον γιώργο για τσιγάρα στον παναγιώτη για γαλατα και όπου αλλου χρειαστεί για να γεμίσω το μαγαζί και κάτω μου βγάζει ποσα λεφτά ξόδεψα στους προμηθευτές για την συγκεκριμένη ημερα
στο ζητα βάζω τον τζίρο που έκανα σε κάθε τμήμα ξεχώρισα και το σύνολο του ζητα να προσθέτετε μαζί με το προηγούμενο υπόλοιπο που είχαν περισσέψει από την προηγουμενη μέρα μέσα

αυτό που θέλω να γίνετε είναι εκεί που λέει στο τσαντάκι έχουν μείνει θέλω όταν ανοίγω το επόμενο excel να πηγαίνει αυτό το ποσον στο το τσαντάκι έχει C2

για να συνεχίζω τις παραγγελιες μου

το ξέρω φιλε μου ότι έγραψα όλοι την ιστορία τις ζωής μου αλλα προσπαθώ να είμαι όσο ποιο κατατοπιστικός γίνετε για να με καταλάβετε

σας ευχαριστώ παρα πολύ παιδιά για τον χρόνο σας είχα πριν 2 χρονια περίπου πάλι ένα πρόβλημα με ένα excel και μου το είχατε φτιάξει τέλειο ακόμα το χρησιμοποιώ
Απάντηση με παράθεση