16-04-10, 10:24
|
Όνομα: Πάνος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 05-02-2010 Περιοχή: Αττική
| |
Τόλη, Τάσο και λοιποί φίλοι καλημέρα,
Με συγχωρείτε για την ασχετοσύνη μου, αλλά αν και το προσπάθησα πολύ δε μπόρεσα να βρω μία άκρη με το συγκεκριμένο ζήτημα. Έχω πολλά να μάθω ακόμα.
Έτσι αποφάσισα να ανεβάσω ένα αρχειάκι, για όποιον έχει το χρόνο να βοηθήσει.
Να πω μόνο δύο πραγματάκια.
1. Κλίκ στην έκθεση "χρονική περίοδος". Εκεί μας ζητάει α) "ΑΠΟ ΜΗΝΑ" ==>δίνω μήνα με αριθμό (δηλ 1=γενάρης, 2=φεβρουάριος) κ.οκ. β) "ΕΩΣ ΜΗΝΑ" ==>δίνω πάλι μήνα με αριθμό γ)"ΑΠΟ ΕΤΟΣ"==>δίνω έτος (πχ. 2009) και δ) "ΕΩΣ ΕΤΟΣ"==>δίνω έτος (πχ.2010) και τότε η έκθεση ανοίγει. (σημ. για τους μήνες αριθμητικά (από 1-12) βλ. πίνακα "ΜΗΝΕΣ").
2. Στην επικεφαλίδα της έκθεσης θα ήθελα να μου αναγράφει την χρονική περίοδο που παρουσιάζονται τα στοιχεία δηλαδή εάν ζητήσω στοιχεία από Δεκέμβριο (12) του 2009 έως Μάρτιο (3) του 2010 θα ήθελα να γράφει στην επικεφαλίδα κάτι σαν: "ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2009 ΕΩΣ ΜΑΡΤΙΟ 2010"
Όμως και για να το κάνω λίγο πιο δύσκολο, επιθυμητό θα ήταν (όχι όμως και απαραίτητο σε περίπτωση που θέλει πολύ κόπο να υλοποιηθεί) εάν ζητάω συγκεκριμένο μήνα και έτος πχ (από 1/2010 έως 1/2010) να αναγράφεται κάτι σαν: "ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010" και όχι "ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2010 ΕΩΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2010"
Ευχαριστώ πάρα πολύ.
|